EVROVIZIJSKI NASTUP PREDSTAVNICE SRBIJE ĆE VAS NAJEŽITI: Teya Dora najavila spektakl o kome će se dugo pričati, fanovi u transu!

Autor:

Zabava

01.05.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen je prvi snimak Teya Dorinog nastupa na Evroviziji u Švedskoj.

EVROVIZIJSKI NASTUP PREDSTAVNICE SRBIJE ĆE VAS NAJEŽITI: Teya Dora najavila spektakl o kome će se dugo pričati, fanovi u transu!

Foto: printskrin/instagram

Ovogodišnja srpska predstavnica na Evroviziji, Teya Dora, intenzivno se priprema za svoj nastup pred publikom i žirijem 7. maja u Malmeu, Švedska. Nakon što je objavljen zvanični snimak sa prve probe u velikoj dvorani, mnogi evrovizijski fanovi su primetili promene u scenografiji i poboljšanju njenog izgleda u poređenju sa nastupom u RTS studiju tokom Pesme za Evroviziju 24.

Scenografija je prošla kroz određene promene i dorade koje su doprinele značajnom unapređenju vizuelnog doživljaja. Takođe, fanovi su primetili da je Teya Dora pevala sa stabilnijim, jačim i moćnijim glasom tokom probe. Mnogi su izrazili oduševljenje njenim pevačkim sposobnostima, a jedan od komentara koji se istakao jeste: "Na prvi ton sam se naježio, cela koža mi se naježila".

Fanovi su oduševljeno komentarisali ovaj snimak, a očekuje se da će finalni rezultat biti još bolji, odnosno, da naša predstavnica priprema pravi spektakl na velikoj sceni.

 

 

U međuvremenu, Teya Dora je imala priliku da bude ugostoljena od strane Marije Šerifović na njenom koncertu u Švedskoj. Ova poseta je dodatno učvrstila podršku koju Teya ima od strane srpske muzičke scene i kolega iz industrije.

Sa sve većim oduševljenjem i podrškom koju dobija od fanova i kolega, Teya Dora se sa nestrpljenjem priprema za svoj nastup na ovogodišnjoj Evroviziji. Njeni fanovi širom sveta i dalje prate svaki korak srpske predstavnice, iščekujući sa nestrpljenjem šta će nam doneti 7. maja u Malmeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.05.2024 23:12

SRETAN RODJENDAN ! Zelim Vam svu srecu. Pevajte , kao u polufinalu. Tad sam cula samo deo pesme i pisala po raznim sajtovima da sam odusevljena glasom , a nisam ni znala ko ste i koji ste broj , dok nije nastupio sledeci izvodjac. SRETNO!