GALA PROSLAVA ROĐENDANA U MALMEU! Teya Doru se ŠOKIRALA kad je videla iznenađenje, a onda je doživela PEH! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.05.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji imala je zanimljivu proslavu 32. rođendana!

GALA PROSLAVA ROĐENDANA U MALMEU! Teya Doru se ŠOKIRALA kad je videla iznenađenje, a onda je doživela PEH! (VIDEO)

Foto: Instagram

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, sinoć je u Malmeu proslavila svoj 32. rođendan. Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji okupila je ekipu u jednom poznatom restoranu, a tim joj je priredio rođendansko iznenađenje. Teya Doru su sačekala tri torte, što je našu predstavnicu iznenadilo.

Teya Dora je stigla u pratnji hrvatskog predstavnika Bejbi Lazanje, sa kojim je dočekivala goste, a među zvanicama se našla i Raiven, ovogodišnja predstavnica Slovenije na Evroviziji.

Jedan snimak sa Teya Dorine proslave postao je viralan. Naime, dok je uzimala šampanjac da nazdravi sa gostima, jedna čaša sa poslužavnika se slomila, što je kasnije sve zasmejalo.

 

 

Iako u poslednje vreme sve češće možemo da je vidimo u crnoj boji, Teya Dora je sinoć zablistala u kratkoj haljini bele boje.

Inače, pre koliko dana u zgradi Radio-televizije Srbije bio je organizovan ispraćaj za Teya Doru, a ekipa portala Republika našla se na licu mesta. Tada nam je mlada pevačica otkrila da joj je krivo što njena majka neće biti u Švedskoj sa njom, kao i to što će bez porodice proslaviti Vaskrs.

- I kada sam bila mala nije mi bilo lako jer sam ih provodila u Americi - ispričala je Teya Dora, pa otkrila kako gleda na poređanja sa prošlogodišnjom evrovizijskom pobednicom Lorin:

- Mnogi su me upoređivali sa Lorin, baš zbog mokre kose kakvu sam imala na "Pesmi za Evroviziju", ali muzički mi nemamo nikakve veze - ispričala je Teya Dora.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teya Dora na ispraćaju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading