OSVANULA POTRESNA PORUKA NA DAN SAHRANE BOJANE JANKOVIĆ: Reči za pokojnu voditeljku LEDE KRV U ŽILAMA, suze teku same (FOTO)

Autor:

Zabava

26.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Janković danas će biti sahranjena na Novom groblju.

OSVANULA POTRESNA PORUKA NA DAN SAHRANE BOJANE JANKOVIĆ: Reči za pokojnu voditeljku LEDE KRV U ŽILAMA, suze teku same (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram

Vest o iznenadnoj smrti nekadašnje voditeljke televizije PinkBojane Janković, šokirala je javnost, a reakcije na društvenim mrežama ne jenjavaju ni danima nakon objavljivanja tragične informacije. Mnogi prijatelji i kolege iz medija izražavaju svoju tugu i nevericu, deleći sećanja na Bojanu i upućuje saučešće porodici.

Inače, mnogi od njih su za Bojaninu smrt saznali upravo preko medija, te su njen profil na društvenoj mreži Instagram preplavili komentari potresne sadržine, uglavnom kako bi se njeni pratioci oprostili od voljenog TV lica. Međutim, upravo jedan od njih osvanuo je na dan sahrane Jankovićeve, a reči koje je uputila jedna korisnica malo je reći da lede krv u žilama.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Oproštajne poruke za voditeljku Bojanu Janković

- Zašto si ostavila svoju decu, prerano si otišla - navela je jedna gospođa uz emotikone crvene ruže koja vene i crno srce, samo nekoliko sati od Bojanine sahrane.

Inače, kako je Republika pisala, sahrana popularne voditeljke održaće se u danas, 26. aprila 2024. godine, u 14.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će početi u 14.00 časova.

Republika

Foto: Instagram.com

Umrlica Bojane Janković

Podsećanja radi, Bojana Janković preminula je u 46. godini. Njeno beživotno telo pronađeno je u njenom stanu. Uzrok smrti još uvek nije zvanično potvrđen, ali prema nezvaničnim informacijama, Hitna pomoć je oko 19 sati konstatovala Bojaninu smrt, a na telu nije bilo vidljivih tragova nasilja. O njenoj smrti obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje je naredilo obdukciju, a telo poznate voditeljke je zatim prevezeno na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Teodora

29.04.2024 15:00

Niko je neće spomenuti za deset dana, veliki i brojni prijatelji da ne primete da joj je potrebna ozbiljna pomoć, kćerke da nose breme da je majka otišla na najgori mogući način.

Aman

30.04.2024 03:12

Ljudi, jeste li realni? Smoriste više svi s osobom koja je nekada radila kao voditeljka i koje se odavno više niko ne seća. Nikog od nas ne interesuje serijal od 60 tekstova ni za koga, aman!