OBAVEZNI RAKIJA I PEČENJE! Ovako Uroš Živković proslavlja Prvi maj! Pevač otkrio da najviše voli kad pobegne iz Beograda! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imam prijateljstva koja traju i po 10 godina i kad se skupimo da se podružimo, stvarno se opustimo za sve pare.

Mladi pevač Uroš Živković važi za jednog od najperspektivnijih pevača mlađe generacije, koji je uspeo da se izbori za svoje mesto samo upornim radom. Za Prvi maj je, kako kaže, obično s prijateljima u prirodi, gde se svi opuštaju uz muziku i piće, a obično se sprema i pečenje, što mu je, kako sam tvrdi, poseban merak.

Foto: Instagram printscreen

Uroš Živković

- I ove godine sam sebi rešio da dam oduška i da se lepo provedem s društvom na Praznik rada. Imam prijateljstva koja traju i po 10 godina i kad se skupimo da se podružimo, stvarno se opustimo za sve pare. Uglavnom je to neka seoska varijanta, u obzir dođu i vikendice. To obično organizuje nekoliko mojih drugara i ja pošto nam je ostala neka dedovina. Kombinujemo se u ove dane i menjamo lokacije. Uglavnom, prvo idemo kod mene, tu je obavezna neka muzikica, neki roštilj i pečenje, mora da se okrene. To nam je nekako merak. Rakija i vino su obavezni, jedna domaćinska priča - kaže Uroš i dodaje:

Foto: Instagram printscreen

Uroš Živković sa ocem

- Tu je vreme za mnoge stvari, naravno, presudni faktor. Ako je lepo, onda smo napolju ceo dan. Tu su nebitne teme, mnogo smeha i to je to.


Uroš kaže da je vrlo zreo iako je mlad, pa ga estrada nije iskvarila.

- Rano sam počeo da se bavim muzikom i mislim da sam ostao čvrsto na zemlji. Poznato je da slava neke moje kolege povuče, tu je veliki izazov i treba ostati pribran. S druge strane, od starta sam znao da sam javna ličnost i da ne mogu da se glupiram na sve strane. Nisam tip koji pravi skandale i trudim se da se normalno ponašam u javnosti - kaže on.

Foto: ATA Images

Uroš Živković

 

Pevač tvrdi je glavni razlog što ga narod voli, posebno starije generacije, što je ostao veran narodnjacima i ne voli previše da eksperimentiše i meša žanrove, što je danas vrlo moderno.

- Ostao sam nekako veran onim pravim narodnjacima i drago mi je što je tako. Nisam pristalica toga da se mešaju žanrovi narodnjaci i neki trep fazon jer ne mislim da se to slaže. Negde su me i starije kolege savetovale da ostanem u narodnjacima. Da, naravno, kad treba, ubacim i neki moderni zvuk, ali opet ne odstupam od sebe. To je što se tiče muzike, a što se tiče ponašanja, starije kolege su mi uvek pričale da treba da ostanem trezne glave. Upozoravali su me na to da će slava da me ponese, ali da treba brzo da se vratim u sedlo i ostanem pribran da stvari ne bi krenule nizbrdo. Moje mišljenje je negde i da je sve to stvar kućnog vaspitanja. Ako roditelji na vreme postave zdrave temelje, tu nema problema.


Ne družim se mnogo s kolegama s estrade


Uroš kaže da nije preterano blizak s kolegama na estradi, ali da se svi i te kako poštuju kad se sretnu. On tvrdi da ima i mnogo sujete, ali da to nije nužno loša stvar:


- Nemam mnogo prijateljstava na estradi, ali nisam ni neko ko se svađa ili pravi haos. Svi se poštujemo, kod mene se tačno zna s kim sam blizak, s kim nisam. Imam taj neki uži krug ljudi i tačno se zna koji su. Kaća Grujić, pre svega, tu je Andreana Čekić, Đanija poštujem. Ima ih, ali ne mnogo. Mislim da čovek ne može da ima previše prijatelja.


Za mene je samo žena koja zna da kuva


Živković je odrastao uz majku i njenu kuhinju, a kao i većina muškaraca sa sličnom pričom, tvrdi da je baš njena najbolja, pa tako ne čudi što je jedan od glavnih kriterijuma za izbor buduće žene kulinarsko umeće.


- Sigurno je to uslov za ženu, ona mora dobro da kuva. Nemam tip devojke u smislu da je crna, plava i slično. Lepota mi je svakako bitna, ali primarniji su mi neki drugi kvaliteti. Inače, želim da živim u Beogradu još nekih desetak godina, dok ostvarim porodicu u svakom smislu i onda mislim se sklonim negde. Kad je vladao koronavirus, verovali ili ne, donelo se nešto dobro. Imamo kuću na selu, odakle je moj otac i moji roditelji. Tokom karantina su živeli tamo, jedno šest meseci. Hoću da kažem da ljudima treba širina. Meni je sad super ovde u gradu jer sam mlad, ali u stanu provedem maksimalno tri sata i prespavam. To je sve. Odmah bežim napolje, to mi više prija - kaže folker.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading