DRAGANI MIRKOVIĆ DOSTAVLJENE ŠOK INFORMACIJE O TONIJEVOM NEVERSTVU: Ovaj detalj je bio ključan za momentalni razvod!

Autor:

Zabava

16.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković je dobijala sve informacije o Tonijevom kretanju, zbog jednog detalja odlučila da stavi tačku na brak.

DRAGANI MIRKOVIĆ DOSTAVLJENE ŠOK INFORMACIJE O TONIJEVOM NEVERSTVU: Ovaj detalj je bio ključan za momentalni razvod!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Kako Skandal ekskluzivno saznaje, ipak je treća osoba kriva za razvod braka Dragane Mirković. U pitanju je muškarac, koji je blizak pevačici, ali ako ste pomislili da su njih dvoje u vezi, tu se grdno varate. Ni Toni Bijelić, ni Dragana nemaju nikoga i prevara nije bila razlog razvoda, već to što je Dragana poverovala nekom muškarcu, koji se našao u njenom okruženju:

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namere nije bila sigurna da su dobre. Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom neverstvu. U jednom trenutku joj je, zamislite, čak i rekao da Toni nije bio kod kuće devet meseci, a ona je došla i pitala ga zašto. On se samo nasmejao i objasnio da od svih devet meseci je upravo ona bila ta, koja je bila na uspešnim turnejama u Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Arenu. Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod - priča dobro obavešteni izvor za Skandal.

- Pa, ne postoji brak bez svađa i rasprava. Hajde što je trovao Draganu, on je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija. Za njega kažite sve, ali da mu osporite časnost i to da je pošten, to niko ne može da uradi - dodaje izvor.

Kako dalje piše Skandal, postoji verovatnoća da možda i pruže drugu šansu njihovom braku, jer još uvek nisu ušli u brakorazvodnu parnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kremen

16.04.2024 11:07

Pljujte javno, pa lizite tajno. Ma mozes misliti, nije razlog prevara nego Draganu trovao neko protiv Tonija, a ona scrce moje naivka teska pa poverovala i odma posle tri godine podnela za razvog. Ajde isssss tamo.

Odgovori 13 0