PRVO OGLAŠAVANJE BRATA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Zauvek se oprostio od sestre, pa uputio POTRESNU poruku nakon tragedije!

Autor:

Zabava

20.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat preminule Bojane Janković se oglasio, pa oprostio od pokojne sestre.

PRVO OGLAŠAVANJE BRATA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Zauvek se oprostio od sestre, pa uputio POTRESNU poruku nakon tragedije!

Foto: instagram.com

Nakon tragičnog pronalaska voditeljke Bojane Janković mrtve u svom beogradskom stanu 18. aprila, javnost je potresla još jedna tužna vest - oglasio se i njen brat, poznati maneken Vlada Vuksanović, kako bi se oprostio od sestre.

Vuksanović je objavio njihovu zajedničku fotografiju i postavio samo emotikon "srca".

Republika

Foto: inatagram

 

 


Vuksanović je prvi put postao poznat javnosti 2012. godine, učešćem u jednom rijalitiju. Taj događaj je takođe bio povod da se sazna za postojanje brata i sestre Janković, budući da je tadašnji Bojanin suprug, Ognjen Janković, bio jedan od ključnih ljudi u produkciji pomenutog rijalitija. U medijima su se tada spekulisale različite teorije o podršci koju je Vladimir navodno imao tokom učešća u ovom televizijskom formatu.

Uprkos širokoj pažnji medija, Vuksanović je demantovao spekulacije o protekciji i podršci koju je navodno dobio od Bojaninog supruga, ističući da su njih dvoje zaista u srodstvu kroz porodične veze. "Tačno je da su mi Ivana i Bojana sestre. Moj otac i njihova majka su rođeni brat i sestra" - otkrio je tada Vlada, stavljajući tačku na špekulacije.

Inače, Vladimir je 2012. godine uplovio u ljubavnu vezu sa Natašom Bekvalac, a posle godinu dana je i verio. Njihov odnos je bio jako turbulentan, pa romansa nije dugo trajala. Nakon samo dve godine, par je rešio da se raziđe i stavi tačku na veridbu, ali i svoj odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Six

23.04.2024 22:02

Ništa nije jasno ni dorečeno Veoma sumljiva smrt,nažalost.