OTKRIVENA ISTINA O GLASOVNIM PORUKAMA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Neprestano se preslušavaju i traže odgovori!

Autor:

Zabava

20.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je otkrila da ne prestaje da sluša glasovne poruke pokojne Bojane Janković, čija je iznenadna smrt sve ostavila u šoku.

OTKRIVENA ISTINA O GLASOVNIM PORUKAMA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Neprestano se preslušavaju i traže odgovori!

Foto: shutterstock, instagram

Vest o tragičnoj smrti voditeljke Bojane Janković potresla je javnost, a poruke saučešća i sećanja na nju preplavile su društvene mreže i medije. Bojana je pronađena mrtva u svom stanu u Beogradu, a njeno telo poslato je na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Hitna pomoć je oko 19 časova konstatovala njenu smrt, ostavljajući porodicu, prijatelje i saradnike u dubokoj tugi.

Jedna od osoba koja se oprostila od Bojane putem društvenih mreža bila je glumica Teodora Bjelica, koja je istakla koliko je Bojana bila bliska njoj. Njene reči o Bojani kao "svetlosti koja je obasjavala svačiji život" jasno su pokazale koliki je uticaj imala na ljude oko sebe. Teodora je podelila svoje sećanje na Bojanu, ističući njenu ljubaznost i podršku koju je pružala.

- Slušam glasovne poruke i tvoj umilni prelepi glas i ne verujem... bila si svetlost koja je obasjala svačiji život koji si dodirnula - napisala je glumica i dodala:

- Hvala ti za svaki svaki savet, svaku lepu reč... putuj sa anđelima i neka ti je laka zemlja - dodala je.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Teodora Bjelica o Bojani Janković

Bojana Janković ostavila je neizbrisiv trag kao voditeljka kultne emisije "City" na televiziji Pink. Njen prepoznatljiv glas i šarm osvojili su publiku širom regiona, a njena smrt ostavlja prazninu u medijskoj industriji. Pored uspešne karijere, Bojana je ostavila i dvoje dece koja je dobila u braku sa bivšim mužem Ognjenom Jankovićem, članom Beogradskog sindikata.

Bojanina smrt biće duboko osećana, kako u profesionalnim krugovima, tako i među prijateljima, porodicom i obožavaocima. Njeni tragovi ostaju kroz sećanja i emisije koje je vodila, a poruke opraštanja i sećanja na nju nastaviće da odzvanjaju na društvenim mrežama i u medijima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Gordana

20.04.2024 19:30

Ljudi volite bližnje i reagujte.na promenu ponasanja.odevanja.slušajte šta pričaju i šta ćute i pomozite

Odgovori 28 3
Marija

23.04.2024 21:45

@Gordana - Mora se javno pricati o svemu.Ako pomognemo i jednoj osobi u svom okruzenju ucinili smo mnogo.