DRAGANA MIRKOVIĆ SE OSVETILA TONIJU ZA PROSLAVU RAZVODA: Napokon pokazala zube, Bijelić totalno potonuo!

Autor:

Zabava

19.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković se oglasila putem Instagram profila, pa izazvala buru novom objavom.

DRAGANA MIRKOVIĆ SE OSVETILA TONIJU ZA PROSLAVU RAZVODA: Napokon pokazala zube, Bijelić totalno potonuo!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Pevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila javnosti da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Iako se do sada nije oglašavala na temu razvoda, pevačica je danas objavila snimak na svom Instagram profilu koji je izazvao dosta pažnje javnosti.

Na snimku, Dragana saopštava svojoj publici datum sledećeg nastupa i otkriva da jedva čeka da nastavi sa nastupima. Ono što je privuklo pažnju jeste njen izgled i osmeh koji nije skidala, uprkos trenutnoj situaciji kroz koju prolazi.

U saopštenju koje je prethodno objavila, Dragana je izrazila veliku tugu zbog razvoda, ističući da je učinila sve što je mogla da spasi zajednicu uprkos nepomirljivim razlikama. Takođe, naglasila je da će ostati dosledna svojim principima i načinu života, kao i da će uvek gajiti poštovanje prema Toniju kao ocu svoje dece i osobi sa kojom je provela mnogo godina.

Dragana Mirković je oduvek bila poznata po iskrenosti i principima na kojima je zasnivala svoj život i karijeru. U skladu sa tim, i u ovom teškom trenutku, pevačica se nije libila da pokaže svoj osmeh i najavi nove nastupe, što je izazvalo pozitivne reakcije kod njenih fanova.


Nakon objave snimka, mnogi su komentarisali da Dragana nikada bolje nije izgledala, a mnogi su joj pružili reči podrške u komentarima ispod objave. Ova reakcija javnosti može biti od velikog značaja za pevačicu u ovom trenutku.

Iako se razvod odvija javno, Dragana Mirković je jasno stavila do znanja da je ovo njeno jedino obraćanje povodom ove teme, te je zamolila medije da poštuju njenu odluku i da ne povećavaju težinu trenutka kroz koji cela porodica prolazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
azzuro

20.04.2024 08:40

Kakva seljanija,nemojte više da trujete čitaoce ovim nebitnim likovima.....

Odgovori 11 6
Denisa

21.04.2024 22:29

Gde otvorim o Dragani i Antoniu dosta bre vise o njima

Sss

22.04.2024 15:05

Dosadna žena. Prvo je godinama u Srbiji nije bilo , hvalila se dvorcem , brakom, poklonima , putovanjima . Sada nas udavi razvodom . Smiri se ženska glavo.

Sssss

22.04.2024 15:06

Stvarno nas udaviste . Ne zanima nas njen život