VODITELJKA ZAVRŠILA U POLICIJI: Opisala kako izgleda "priprema za maltretiranje" maloletnica, pa iznela JEZIVE detalje, ovo ne zaboravlja ni dan-danas!

Autor:

Zabava

18.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je opisala stravične scene kojima je prisustvovala, zbog jedne izjave završila u policiji.

VODITELJKA ZAVRŠILA U POLICIJI: Opisala kako izgleda "priprema za maltretiranje" maloletnica, pa iznela JEZIVE detalje, ovo ne zaboravlja ni dan-danas!

Foto: Printscreen/Foto: printscreen/tvhappy

Jovana Grgurević je voditeljka koja se istakla svojom dugogodišnjom karijerom i brojnim izazovima s kojima se susrela tokom godina. Sa početkom karijere pre dve decenije, Jovana je uspela da ostvari zapažen uspeh na televiziji, a ova godina je za nju posebno značajna, dok se s nestrpljenjem raduje i budućim projektima.

Jovana je svojevremeno ispričala da nosi loša iskustva iz škole glume, te je opisala kako izgleda "priprema za maltretiranje" maloletnica, zbog čega je završila i u policiji. 

Otvoreno je govorila o svojim iskustvima iz škole glume, ističući teška iskustva koja je doživela. Opisujući pripremu za maltretiranje maloletnica, Jovana je snažno istakla nepravdu s kojom se suočila u mladosti, čime je skrenula pažnju javnosti na važnost zaštite dece i mladih od zlostavljanja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Grgurević

 

- Ja sam bila najmlađa i videla sam bludne radnje koje su se dešavale pred svima nama. Učitelj je naterao devojčicu koja je tada imala 12 ili 13 godina da pročita tekst za koji je morala da bude nagnuta napred, dok joj je on stajao iza leđa i masturbirao. Ona je plakala, ali nije smela da prestane da čita dok on ne završi, a njega su očigledno te suze još više uzbuđivale. Sećam se kada ta devojčica nije dala da njena mlađa sestra pređe u stariju grupu i obe su se ispisale iz škole. Ako znate da je decu sramota da kažu kada dobiju jedinicu, zamislite tek da treba da kažu da su s*ksualno uzbudili učitelje. Ta deca samo hoće da ostanu deca - rekla je Jovana tada za "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

20.04.2024 12:58

Da li je rekla ko je bio taj ljudožder?