ALEKSANDRA MLADENOVIĆ UPUTILA EMOTIVNU PORUKU DEČKU: Podelila romantičku sliku, jedan detalj svima je PRIVUKAO PAŽNJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i njen partner imaju razlog za slavlje!

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ UPUTILA EMOTIVNU PORUKU DEČKU: Podelila romantičku sliku, jedan detalj svima je PRIVUKAO PAŽNJU! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Mladenović

Aleksandra Mladenović, popularna pevačica koja je nedavno bila u centru pažnje zbog svoje skandalozne veze sa Stefanom Čečarom, iznenadila je mnoge čestitkom za rođendan svojoj novoj ljubavi. Na fotografiji koju je podelila, Aleksandra pozira sa Darkom, a posebnu pažnju privukli su mišići ovog mladića.

Iako su mnogi bili zaintrigirani činjenicom da je "tagovala" Darkov Instagram profil, javnost se nada da će ova veza biti uspešnija od prethodne.

Nakon što je objavila fotografiju sa Darkom, reakcije javnosti su bile podeljene. Dok su neki izrazili oduševljenje novom romansom pevačice, drugi su izrazili sumnju u stabilnost ove veze s obzirom na njene prethodne emotivne turbulencije. Ipak njegovi mišići privukli su jako veliku pažnju, pa su u komentarima hvalili njegov izlged. 

Podsećanja radi, Aleksandra je za medije izjavila da ne želi da priča o svom privatnom životu, nakon što se saznalo da ima novog dečka. 

- O privatnom životu više ne želim da govorim u javnosti. Tako da nemam komentar na vaše pitanje - prokomentarisala je ona tada. 

Nedavno je u razgovoru za medije opisala svoj emotivni život, neposredno pre nego što je upoznala sadašnjeg izabranika:

- Kad mi Bog pošalje pravog muškarca, onda ću da se skrasim i smirim, do tada vredno radim na novim pesmama i novom albumu. To će se znati, ja sam kao i svaka ženska osoba. I sami znate da, kada nađete dečka i kažete "ovo je pravi, udajem se 100 posto", na kraju ostane samo konj - rekla je ona u svom stilu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksnadra Mladenović

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading