GOCA BOŽINOVSKA DONELA HIT ODLUKU! "Pod stare dane se bacam u promet! Ceo život su me varali muškarci"!

Autor:

Zabava

22.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica tvrdi da je konačno rešila da uživa, pa otkrila da je od svih muškaraca s kojima je bila najviše volela Šijana.

GOCA BOŽINOVSKA DONELA HIT ODLUKU! "Pod stare dane se bacam u promet! Ceo život su me varali muškarci"!

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska

Pevačica Goca Božinovska kaže da će pod stare dane da se baci u promet, najviše zbog toga što su je muškarci s kojima je bila u emotivnim odnosima varali celog života!

Ona je za Republiku ispričala da je sada najviše zanimaju deca i unuci, da ima udvarače, a da je za to najviše zaslužna dobra genetika i njen šarm, zbog čega sada sa svih strane pršte ponude za večere u restoranima.


- Ranije sam pričala o tome da sam znala da me Šijan vara, tako je bilo oduvek. Muškarci nisu mogli da se zadrže pored mene iako su gubili glavu za mnom. Znala sam za neke koji su me varali, pričam o vremenu kad sam bila devojka, pa onda naovamo. Muškarci su uvek ludeli za mnom, ali nekako nisam umela da ih zadržim pored sebe. Sad sam rešila da se bacim u promet, šta bi mi falilo?! Kad sam mogla ranije da trpim da me varaju, mogu bar da uživam sad na način na koji mi prija - priča Goca i dalje objašnjava da ne može da nađe tip muškarca kakav bi joj odgovarao jer mnogo vremena provodi kod kuće:


- Stalno sam s unučićima i decom, tako da nema baš mnogo mesta i prilika gde mogu da nađem nekoga. Opet kažem, nije me to doskoro ni zanimalo, ali što da sebi ne dam šansu. O tome sam pričala i s drugaricama. Svi se slažu da je normalno da žena bude ispunjena na tom planu ma koliko godina da ima.

 

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Goca Božinovska iz braka sa Zoranom Šijanom ima sina Mirka i ćerku Zoranu


Božinovska je potom objasnila da je na ovu temu pričala i s drugaricom Zlatom Petrović, koja je posavetovala da je vreme da opet nađe nekoga.


- Meni je i Zlata rekla: "Goco, ma tebi treba neki frajer! Je l' se sećaš kako sam ih ja menjala, pa šta mi fali! Svako se smiri u nekom trenutku, nema u tome ništa loše, ali ja znam da sad najviše voliš unučiće." Tu se slažem s njom. S druge strane, to sam već pričala, muškarci su uvek sumnjali da sam ja ta koja vara, a to nije tada imalo veze s istinom. Nikada nisam bila takva žena. Verna sam do koske i to mnogo cenim. Bezobrazna jesam bila, nisam bila slatka. Odem kod drugarice, pijemo kafu, a dečko me zove i pita: "Gde si", ja kažem da sačeka da izađem iz restorana, a ja sedim u sobnim papučama i pidžami. To smatram nekom svojom nezrelošću, ali to nema veze ni sa kakvom prevarom. Od svih muškaraca s kojima sam bila najviše sam volela Šijana i to će tako da ostane. On je za mene bio princ na belom konju.


Udvarao mi se čovek za kog 
se sumnjalo da je ubio Zorana


Goca kaže da joj je jednom prilikom prišao čovek koji je osumnjičen za ubistvo pokojnog Zorana Šijana, s kojim je svojevremeno pevačica bila u ljubavi.


- Zoran je u novembru ubijen, a ja sam pevala za Novu godinu jer sam uzela novac unapred. Mnogo mi je bilo teško. Pevala sam u Hamburgu i udvarao mi se neko za koga sam posle četiri godine saznala da je pobegao iz zemlje kada je Šijan ubijen. Pobegao je u Nemačku i došao na moj nastup. Rekao mi je da sam lepa i da će sve to proći. Zamislite tu priču - pričala je Goca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading