BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE: Šok transformacija napravila pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.11.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica promenila lični opis, komentari se nižu kao ludi!

BRESKVICA VIŠE NE LIČI NA SEBE: Šok transformacija napravila pometnju na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Breskvica

Breskvica se već godinama ističe kao jedna od najpopularnijih mladih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni. Njen umetnički pseudonim, koji je zapravo njeno pravo ime Anđela Ignjatović, postao je dobro poznat široj publici zahvaljujući njenom neobičnom glasu i atraktivnom izgledu.

Ova talentovana pevačica prvi put se pojavila na muzičkoj sceni pre nekoliko godina, a od tada je uspela da osvoji srca brojnih slušalaca. Iako se predstavila kao zgodna brineta, tokom godina Breskvica je više puta menjala svoj izgled. Uprkos tome, uvek je zadržala svoju originalnost i prepoznatljivost.

Poslednja u nizu promena koju je Breskvica napravila jeste transformacija kose. Nakon više godina sa dugom, smeđom kosom, odlučila je da se oproba u potpuno novom izgledu. Sa svojom kratkom i plavom kosom, pevačica je iznenadila mnoge fanove, ali su ih istovremeno i oduševili novim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Breskvica je dobila brojne pozitivne komentare na račun svoje nove frizure, a mnogi su istakli da joj ovaj izgled odlično pristaje. Njeni fanovi su se složili da je ovo još jedna potvrda da je Breskvica jedna od najzanimljivijih i najhrabrijih pevačica na domaćoj sceni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ceca

18.11.2023 09:01

Devojčica je toliko lepa da će joj sve frizure pristajati