NAŠU INFLUENSERKU MUVA SLAVNI REPER: U vezi je sa poznatom Kardašijankom, a bacio je oko na srpsku lepoticu! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno isplivale poruke, munjevitom brzinom se proširile po internetu.

NAŠU INFLUENSERKU MUVA SLAVNI REPER: U vezi je sa poznatom Kardašijankom, a bacio je oko na srpsku lepoticu! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, www.profimedia.rs, YouTube/ Vogue

Kendal Džener i Bed Bani

Naša popularna influenserka Anastasija Grujić često deli priče iz svog privatnog života na društvenim mrežama, u čemu posebno uživaju njeni fanovi. Ona je takođe na socijalnoj platformi napravila grupu gde šalje poruke svojim fanovima, ali oni nemaju mogućnost da joj odgovore. Jedna od poruka isplivala je javno i napravila opštu pometnju. 

Naime, Anastasija je otkrila da je tokom boravka u Parizu na nedelji mode u jednom restoranu imala priliku da sretne svetski poznatog repera Bed Banija(Bad Bunny), koji je inače već skoro godinu dana u ljubavnoj vezi sa sestrom iz porodice Kardašijan, Džener, Kendal(Kendall Jenner)

Anastasija je želela da uveri devojke kako momci treba više da se trude, a ne samo da lajkuju slike, pa je kao primer navela kontakt koji je imala sa slavnim reperom.

- Ajmo momci, lopate, puške i ego u ruke, ako jedan Bad Bunny može da se okrene i da iskomentariše nasred restorana da izgledam dobro, nećete se ni vi ni ja zadovoljiti kukavičkim lajkovima storija - glasio je deo njene poruke. 

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Dečko Kendall Jenner muvao našu influenserku

Na društvenim mrežama ova poruka izazvala je brojne komentare i dok se neki dive Anastasiji što je privukla pažnju popularnog repera, mnogi je osuđuju što se hvali da ju je muvao zauzeti muškarac, samo jer je on poznat. Svakako sve najviše zanima kako bi reagovala Kendal kad bi saznala da je njen dečko bacio oko na našu influenserku, pogotovo jer je tokom nedelje mode u Parizu boravila sa njim tako. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading