OVDE ŽIVI LAZAR RISTOVSKI SA NOVOM DEVOJKOM: Isplivale intimne fotografije iz bazena iz LUKS VILE u Zemunu (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac se sa novom devojkom Anicom Lazić baškari u raskošnoj vili na Gardošu!

OVDE ŽIVI LAZAR RISTOVSKI SA NOVOM DEVOJKOM: Isplivale intimne fotografije iz bazena iz LUKS VILE u Zemunu (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Glumac Lazar Ristovski (70) iznenadio je celokupnu javnost kada je po prvi put pokazao svoju novu, inače 39 godina mlađu partnerku, Anicu Lazić, kada je na društvenoj mreži Instagram objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Inače, kako su domaći mediji naveli, Ristovski već uveliko živi sa svojom novom izabranicom, i to po svemu sudeći u svojoj luksuznoj vili koju poseduje na Gardošu, u Zemunu, sa raskošnim bazenom na terasi, odakle je jednom prilikom objavio "selfi".

- Kod kuće je najlepše - napisao je tada on, a kako izgleda pogledajte ispod.

Podsećanja radi, Lazar Ristovski je svoju vezu sa skoro četiri decenije mlađom devojkom, Anicom Lazić, potvrdio za domaće medije, ne želeći da otkriva previše detalja iz privatnog života, ali rekavši da ona nije razlog njegovog kraha braka sa bivšom suprugom Danicom Ristovski.

Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentarisao, razumite. Upoznali smo se mnogo posle razvoda, ona nema veze sa mojim bivšim brakom i razvodom - rekao je glumac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mile

13.10.2023 19:01

Ženo gde ti je mozak?

E moj Lazo

05.11.2023 19:02

Ova je i mlađa i lepša. Imponuje ti. Sve to nakon što si Danici uzeo mladost i lepotu. Opet ti treba mlada krv da bi ti živeo.