MILICA TODOROVIĆ PIJANA KAO ČEP! Zvezda Granda odvaljena od života ronila SUZE, ne ispušta čašu iz ruke (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popila koju čašicu više, pa briznula u plač zbog pesme Indire Radić!

Pevačica Milica Todorović sinoć je u jednom prestoničkom lokalu u Beogradu na vodi proslavila svoj rođendan, a kako se može zaključiti po snimcima koji su stigli na adresu naše readakcije, nekadašnja "Zvezda Granda" se za ovu priliku poprilično opustila, te popila koju čašicu više.

Naime, Todorovićeva se celu noć ludo zabavljala uz svoju koleginicu Indiru Radić, koja je tu imala tezgu, a u jednom trenutku joj se pridružila na podijumu, ne ispuštajući čašu sa alkoholnim pićem iz ruke, te pred svima zaplakala i brisala suze uz Radićkinu pesmu "Poželela".

Obe ruke mi bile u vatri, srce, naravno, prekasno shvati... Tebi dala zadnju kap krvi, za mene poslednji i prvi - pevale su pevačice uglas pred prepunim lokalom.

Inače, Milica se ubrzo razveselila, te je u jednom momentu skočila i na stolicu i zajedno sa svojim prijateljima skakala i igrala do kasno u noć, što možete pogledati u video prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading