ŠOK DETALJI PLJAČKE SLOBINE TAŠTE: Lopov upao kroz prozor i ukrao 700 EVRA!

Autor: Republika/ A. N.

Zabava

02.09.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji pljačke tašte Slobe Radanovića.

ŠOK DETALJI PLJAČKE SLOBINE TAŠTE: Lopov upao kroz prozor i ukrao 700 EVRA!

Foto: Ata images

Sloba Radanović i njegova supruga, Jelena Radanović, trenutno uživaju na moru, ali ih je tokom odmora zadesila jako neprijatna situacija. Naime, pevačeva tašta je opljačkana, a Sloba je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju lopova. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sloba Radanović Instagram

Kako prenosi Pink.rs izvor blizak porodici detaljno je opisao šta se zapravo dogodilo te noći. 

- Jelenina majka je čula buku, ustala i u jednom trenutku videla blic u hodniku. Mislila je da je to njen unuk Luka pa je pitala ''Sine šta je bilo'', na šta je lopov odgovorio ''Promašio sam vrata toaleta''. Tada je ona shvatila da je u pitanju nepoznata osoba, i nakon njene iznenađene reakcije, on je u dva koraka skočio kroz prozor. Pre toga je uzeo njen novčanik i 700 eura koliko je bilo u tom trtenutku. To su prizemne kuće i tu ljudi uglavnom spavaju sa otvorenim prozorima. I ona je ostavila otvoreni prozor da bi ulazila svetlost kako se Luka ne bi plašio dok spava - kaže izvor i dodaje:

Interesantno je da kada je ušao, izuo je papuče da se ne bi čuo. Uzeo je Lukin telefon i sa njega upalio blic da bi video. Prosto neverovatno. Nakon što ga je Slobina tašta uhvatila, on je bacio telefon i pobegao samo sa tih 700 evra - završava izvor.

Slobi i Jeleni brojni pratioci pokušavaju na sve načine da pomognu, a jedna od teorija jeste i da je njegova tašta tipovana od strane ljudi, upućenih da je par trenutno daleko i da je Jelenina majka sama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sloba Radanović Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading