NAJLEPŠI PRIZOR OVOG JUTRA! Jelena i Damjan IZNENADILI Slobu, osvanula porodična fotografija iz kreveta! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je bukiran do kraja leta, a supruga Jelena je odlučila da ga obraduje sa sinom!

NAJLEPŠI PRIZOR OVOG JUTRA! Jelena i Damjan IZNENADILI Slobu, osvanula porodična fotografija iz kreveta! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Popularni folker Sloba Radanović je i ovog leta jedan od najtraženijih pevača u regionu i skoro svakog dana puni klubove, zbog čega je odvojen od svoje porodice.

Njegova supruga Jelena odlučila je da ga iznenadi i obraduje, pa je spakovala kofere i sa malim Damjanom pošla da ga vidi.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Jelena se prvo oglasila sa aerodroma "Nikola Tesla", gde je uslikala malog Damjana, a zatim je pokazala kako su se smestili u avion.

- Idemo kod tate - napisala je Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Jelena je zatim uslikala ekran tokom video-poziva sa Slobom, koji nije mogao da krije oduševljenje što će uskoro videti Damjana i nju.

Rano jutros je podelila sliku iz kreveta hotelske sobe u kojoj Sloba boravi. Sloba je bio bez majice i držao je Damjana, dok je Jelena sve uslikala.

- Dobro jutro - napisala je Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Inače, i Sloba je nedavno iznenadio Jelenu. Dok je ona sa decom bila na porodičnom odmoru u Istanbulu, Radanović je iskoristio prvi slobodan dan da ih poseti i obraduje.

- Došao je na 24 sata da nas vidi i sada ode da peva 5 noći zaredom. Damjanov tata - napisala je Jelena tada ponosno i stavila emotikon koji plače od sreće.

Kako je pre nekoliko dana otkrio, Sloba je bukiran do kraja leta i nema više slobodnih termina, a jedino što stigne je da ode do teretane i da se okupa u moru. Teretanu redovno posećuje, ne zbog izgleda, već jer mu prija.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tina

05.08.2023 10:50

Oni su srecna porodica