MILAN MILOŠEVIĆ POKRADEN U CRNOJ GORI: Voditelj doživeo NERVNI SLOM, obratio se lopovu direktno!

Autor:

Zabava

19.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj doživeo peh na plaži

MILAN MILOŠEVIĆ POKRADEN U CRNOJ GORI: Voditelj doživeo NERVNI SLOM, obratio se lopovu direktno!

Foto: ST/Dragan Kadić, Profimedia, Pixabay.com

Voditelj Milan Milošević duže vreme uživa na Crnogorskom primorju, kako bi napunio baterije pred sve što ga očekuje u naredno periodu. Ali, dok je uživao, dogodio mu se peh. Naime, lopivu su ga pokrali na plaži na Jazu. Na ležaljci je ostavio torbu u kojoj mu je bio novčanik, a na nesreću, tu su mu bila i sva dokumenta.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

- Milan svaki dan ide na tu istu plažu, jer nema gužve, pa može da uživa i da se opusti. Nakon mesec dana mirnog letovanja, on je doživeo nervni slom. Milan i drugarica koja je bila sa njim uzeli su dve ležaljke na kojima su ostavili stvari dok su se brčkali u moru. On je sve vreme gledao u pravcu ležaljki i sve je bilo kako treba, međutim, lopovi su iskoristili trenutak nepažnje i kada je Milan sa drugaricom krenuo pod tuš, izvukli su novčanik iz njegove torbe. Milan to nije odmah primetio, već u momentu kad je naručio kafu i hteo da plati račun. Digao je uzbunu, počeli su da traže novčanik oko ležaljki, ali su ubrzo shvatili da je pokraden. Nije imao mnogo para, jer ne nosi sve sa sobom, ali sva dokumenta su mu bilu u novčaniku - govori izvor za "Star".

Oglasio se i Milan, koji je potvrdio saznanja gorepomenutog lista.

- Nisam nosi sav naovca na plažu, nije bilo mnogo para, ali sva su mi dokumenta, od lične karte, do vozačke bila u novčaniku. Stvarno se nisam nadao da će me pokrasti i da to urade u roku od pet minuta, koliko nisam gledao u pravcu ležaljke. Briga me za novac, samo molim tog ko je uzeo novčanik da mi vrati dokumenta, neka ostavi negde, baš su peripetije da vadim sve opet - izjavio je voditelj.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading