EVO KAKO JE ZAPALJEN AUTO TIJANE AJFON: Zbog paklenog plana NN lica, starleta mogla da nastrada!

Autor: P. R.

Zabava

10.07.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna drama u ranim jutarnjim časovima probudila i komšije!

EVO KAKO JE ZAPALJEN AUTO TIJANE AJFON: Zbog paklenog plana NN lica, starleta mogla da nastrada!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kako je Republika saznala, Tijana Ajfon završila je u policiji nakon što joj je u ranim jutarnjim časovima zapaljen automobil na Zvezdari, gde je starleta zapomagala na sav glas kada je vozilo počelo da gori kao buktinja.

Nakon što je starleta dala izjavu u u policijskoj stanici u 29. novembra povodom paklenog slučaja, bez reči se uputila ka svojoj zgradi u kojoj živi, gde se nemili događaj i odigrao, a kako smo uspeli da saznamo u MUP-u, nepoznata osoba ubacila je Molotovljev koktel u njen automobil marke "Audi A5". Tijana, srećom, nije povređena.

Kako smo mogli da vidimo na licu mesta, vozilo je potpuno ugljenisano, a Ajfonka u stanju šoka i bleda kao krpa nije bila u stanju da da bilo kakvu izjavu.

Malo pre je bila Tijana da da izjavu u policiji, i dalje je van sebe od šoka. Kako su je posavetovali ispektori sa kojima je razgovarala, najbolje bi bilo da ne daje nikakve izjave za medije do daljnjeg, što je ona prihvatila. Situacija nije nimalo naivna, mogla je da nastrada i policija će detaljno istažiti ceo slučaj i pronaći krivca. Ljudi, shvatite da je životno ugrožena i normalno je da se plaši za svoju bezbednost - istakla je starletina drugarica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tijani Ajfon zapalili auto

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading