TIJANA AJFON DALA IZJAVU U POLICIJI: Starleta u stanju šoka, evo na šta su je UPOZORILI nadležni organi!

Autor: P. R.

Zabava

10.07.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Traži se krivac koji je starleti zapalio automobil u cik zore!

TIJANA AJFON DALA IZJAVU U POLICIJI: Starleta u stanju šoka, evo na šta su je UPOZORILI nadležni organi!

Foto: Nikola Mutić, Vladimir Lukic, MUP

Tijana Ajfon

Kako je Republika saznala, starleta Tijana Ajfon završila je u policiji nakon što joj je u ranim jutarnjim časovima zapaljen automobil na zvezdarskom parkingu. Njoj je osumnjičeni bacio nešto na vozilo, koje je nekoliko minuta kasnije počelo da gori kao buktinja, zbog čega je Ajfonka zapomagala na sav glas.

Kako sada dolazimo do novih informacija, starleta je napustila policijsku stanicu u 29. novembra, ali uopšte ne želi da se oglašava ovim povodom, jer su je tako posavetovali nadležni organi.

- Malo pre je bila Tijana da da izjavu u policiji, i dalje je van sebe od šoka. Kako su je posavetovali ispektori sa kojima je razgovarala, najbolje bi bilo da ne daje nikakve izjave za medije do daljnjeg, što je ona prihvatila. Situacija nije nimalo naivna, mogla je da nastrada i policija će detaljno istažiti ceo slučaj i pronaći krivca - ističe starletina drugarica za Republiku.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon

Podsećanja radi, kako je naš portal saznao, Tijana Ajfon se plaši za svoj život nakon što je auto potpuno ugljenisan.

Tijana je potpuno van sebe, ne zna šta ju je snašlo! Istina je da joj je auto zapaljen, ljudi, shvatite da je životno ugrožena i normalno je da se plaši za svoju bezbednost! Odmah je otišla u policiju kako bi prijavila šta se dogodilo. Pod velikim je stresom, strašno - rekla je za naš portal njena najbolja drugarica.

Republika

Foto: instagram.com/ticamaksimovic

Tijana Ajfon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading