DŽEHVA PROVOCIRA ANĐELA: Teodora iskoristila BOLNU TAČKU bivšeg dečka kao odgovor na SPORNI SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.06.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora ponovo napravila haos na društvenim mrežama, a o ovom snimku će se tek pričati!

DŽEHVA PROVOCIRA ANĐELA: Teodora iskoristila BOLNU TAČKU bivšeg dečka kao odgovor na SPORNI SNIMAK! (VIDEO)

Foto: e-stock

Pevačica Teodora Džehverović se tek u utorak prvi put oglasila povodom audio-snimka njene navodne vrele akcije sa košarkašem Partizana Matijasom Lesorom. Teodora nije želela ni da demantuje, ni da potvrdi da je ona na snimku, ali se obratila svma koji nisu stali u njenu zaštitu.

- Novine su prenele da je to moj glas. Prvi i poslednji put se oglavašam na ovu temu, nisam htela uopšte jer sam mislila da je tako najbolje. Mogu da budu dve istine, prva je da mi je ovo sve neko namestio i lažirao, a druga je da sam to ja, ali da je to neko na kvarno snimio i hteo da me uništi. Niko se nije ni pitao šta je od toga istina, naravno svi su se odmah uhvatili za to drugo. Šta god da je od te dve istine, katastrofa je za jednu žensku osobu, i ne mogu da verujem, evo obraćam se ženama... To može da se desi bilo kome, ja sam javna ličnost, pa je ispalo ovako kako je ispalo. Opet kažem, nisam potvrdila ništa, ali neverovatno mi je da nisam dobila podršku žena, već su se one prve zezale na moj račun. Hajde da razumem muškarce, mada ne mogu ni njih, ali da žene ne mogu da razumeju i da ne mogu da se stave u moju situaciju i sagledaju kako je meni bilo, već su se svi sprdali na tu temu. Ja sam to prihvatila i ovim putem se zahvaljujem osobi koja mi je to uradila, jer sam shvatila koliko sam zapravo jaka. Ovo je krivično delo, to se rešava. Ja sam se potpuno sklonila sa strane i to rešavala sa određenim ljudima koji treba da se bave tim stvarima. Osoba koja je ovo uradila može da ide u zatvor. Ljudi misle da mogu da se zezaju jer smo mi javne ličnosti, ali gde piše da ja moram da budem žrtva ovakvih stvari - rekla je Teodora u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora Džehverović

Zanimljivo je da je pevačica odlučila da se našali na temu ovog audio-snimka, što je uradila na TikTok-u. Džehverovićeva je usnimljena u gorepomenutoj emisiji, a naslov klipa nosi naziv "Ja kad mi opet na "For You Page" izađe video sa da, da, da". Njen odgovor su bile reči bivše zadrugarke Dalile Dragojević, čiji je zvuk pozajmila.

- Kako si me našla ženo, opet, kako si me našla, nije mi jasno, vidi, opet isto sve - čuo se Dalilin glas, dok je Teodora otvarala usta.

 

 

Još zanimljivije od toga što se Teodora šali na ovu temu je to što je koristila Dalilin glas, koja je u petoj sezoni "Zadruge" bila na korak do toga da uplovi u vezu sa Džehverovićkinim bivšim dečkom Anđelom Rankovićem. Njihov odnos se završio i pre nego što je počeo, a Anđelo se kasnije pokajao zbog ovog flerta, zbog čega ovaj Teodorin video može da se shvati kao provokacija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Ata images

Teodora, Dalila, Anđelo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Simo

02.06.2023 19:57

Dosta sa Džezvom. Svaki dan je reklamirate. Nestale parice.