''NEDA ME JE NAUČILA DA NE NOSIM GAĆICE!'' Zejna otkrila šta je naučila od starije koleginice!

Autor:

Zabava

01.06.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden otkrila Zejni kako da joj se ništa ne ocrtava na haljini.

''NEDA ME JE NAUČILA DA NE NOSIM GAĆICE!'' Zejna otkrila šta je naučila od starije koleginice!

Foto: ATA Images, republika

Zejna Murkić priznaje kako je od starije koleginice Nede Ukraden naučila da scenska  garderoba stoji mnogo bolje ako se ne nosi donji veš. 

Foto: Instagram/zejna_zejna

Zejna Murkić

Mlada pevačica koja je postala aktuelna nakon što je na domaćoj pesmi za Evroviziju izbacila hit "Rumba" u žiži je interesovanja, kako publike tako i medija. Ona ne krije da upija i uči od starijih koleginica koje iza sebe imaju veliko iskustvo na estradi. Naime, kada smo atraktivnu Zejnu pitali da li ispod haljine koju je prošetala na crvenom tepihu ima donji veš, bez ustezanja nam je dala odgovor:

- Ovoga puta na sebi imam gaćice, ali i brushalter. Nemam ni steznik. Smršala sam. Mene je Neda Ukraden naučila da nosim samo čarape bez gaćica. Ona je žena zmaj. Jednom prilikom kada smo ona i ja bile zajedno u garderobi pred snimanje emisije, pokazala mi je kako ona na uske haljine nosi samo grilonke bez gaćica, i onda nema šta da se ocrtava. Hvala Nedi što mi je pokazala da može da se nosi haljina bez gaćica, i što može mnogo atraktivnije da se  izgleda na sceni - iskrena je Zejna.

Foto: ATA Images

Neda Ukraden

Iako sinoć na proslavi Storija nije prošetala bez donjeg veša, obećala nam je da će već sledeće prilike kada se bude pojavila u stilu Nede Ukraden, bez gaćica, to i da nam javi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading