BIZARNO! Saša Popović planira da ugradi SILIKONE kako bi podojio bebu Marije Šerifović?! ŠOK!

Autor:

Zabava

02.02.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović siguran je da će naslednik Marije Šerifović biti apsolutni sluhista, a planira da ga i doji, zbog čega će ugraditi silikone.

BIZARNO! Saša Popović planira da ugradi SILIKONE kako bi podojio bebu Marije Šerifović?! ŠOK!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović novim izjavama uspeo da je šokira javnost. Naime, kreativni direktor "Granda" gostovao je u jednoj emisiji zajedno pevačicom Marijom Šerifović, te se osvrnuo na njeno potencijalno dete i ostavio gledaoce bez teksta.

Naime, priča se povela o Marijinoj trudnoći i budućem nasledniku, a Saša je je otišao korak dalje u svojoj bizarnosti, te istakao da će zbog njene prinove ugraditi silikone, kako bi mogao da joj doji dete!

 

 

- Dete od Marije Šerifović, ja vam kažem, 100 posto će biti sluhista, tu nema govora! Evo, Maro, veruj mi, ako je tebi teško, na podijumu sa žri, ma ja ću da guram kolica... Ako treba, ugradiću silikone, pa nek sisa do ujutru - kazao je Popović u emisiji "Zvezde Granda Specijal", a Šerifovićeva je pala na pod od smeha.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Saša Popović i Marija Šerifović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading