MARIJA ŠERIFOVIĆ NAKON DŽEJLE PREŠLA NA NOVU ZVEZDE GRANDA: Dobila šut-kartu od Ramovićeve, pa joj proradila sujeta - evo na koga je BACILA OKO, tviteraši je razapeli! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.02.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović okrenula ploču, nakon što je na sva usta hvalila Džejlu Ramović, sada to radi za Valentinu Kuzmanović.

MARIJA ŠERIFOVIĆ NAKON DŽEJLE PREŠLA NA NOVU ZVEZDE GRANDA: Dobila šut-kartu od Ramovićeve, pa joj proradila sujeta - evo na koga je BACILA OKO, tviteraši je razapeli! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Džejla Ramović Marija Šerifović

O odnosu pevačice Marije Šerifović i mlade "Zvezde Granda" Džejle Ramović, naširoko se pisalo u domaćim medijima, a zbog njihovog prisnog druženja sumnjalo se čak da je pobednica "Evrovizije" verila mlađu koleginicu, te da uživaju u ljubavi. Međutim, to se, reklo bi se, preko noći promenilo.

Naime, iako su nakon Ramovićine pobede u muzičkom takmićenju postale nerazdvojne, Marija je prekinula svaki kontakt sa Džejlom, te su mnogi posumnjali da je između dve pevačice, žargonski rečeno, pukla tikva i da više nisu u dobrim odnosima.

Republika

Foto: Amir Hamzagić/ATA Images

Valenzina Kuzmanović

To je indirektno potvrdila i Šerifovićeva tokom svog nedavnog gosotovanja u emisiji "Amidži šou", kada je na sva usta hvalila Valentinu Kuzmanović, takođe učesnicu "Zvezde Granda", rekavši da se od 2014. godine oktad je u ulozi žirija, u takmičenju nije pojavila bolja pevačica, kada je u pitanju pop muzika.

- Ja odgovorno tvrdim, kada je pop muzika u pitanju, ja sedim u "Zvezdama Granda" od 2014. godine, bolja pevačica se nije pojavila - rekla je Marija u "Amidžiju".

 

 

Podsećanja radi, Marija je pre tri godine pričala identično za Džejlu, kada ju je nazvala svojom naslednicom.

- Kada je ženski izvođač i pop muzika u pitanju... Pre 35 godina se rodila Marija Šerifović, a pre 16 se rodila Džejla Ramović. Mislim da je Džejla najveći ženski pop izvođač, najbolji i najkvalitetniji vokal koji smo imali priliku da čujemo i vidimo. Nešto najiskrenije, najčistije, najlepše, sve u superlativu, ne samo u ovom trenutku, nego inače - govorila je svojevremeno Šerifovićeva u jednom intervjuu.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Džejla Ramović i Marija Šerifović

Tviteraši su ovu kontradiktornost odmah osudili, nazvavši Mariju sujetnom, te da je ovo nije trebalo jer je u pitanju niska provokacija mlade Džejle.

"Vau, kakvo je ovo nisko provociranje Džejle... Mora da je zaista težak raskid bio. Sujetna škorpija ostaje zauvek sujetna škorpija", "Ovo je pre izjavila za Džejlu, sad ispada da je Valentina toliko dobra da je bolja čak i od nje (Marije)", "Gore od ostavljenog sujetnog muškarca je samo ostavljena sujetna lezbejka", "Gotivim Mariju, ali je nekada baš smrad", "Vidi se po govoru tela da ne misli tako", samo su neki od komentara na društvenoj mreži Tviter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading