KIPTI SALO NA SVE STRANE! Andreana Čekić jedva stala u bikini, obline se samo PRELIVAJU - javnost u šoku! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su neki hvalili Andreanu Čekić za prirodan izgled i vodili se izrekom "bolje da ljulja, nego da žulja", bilo je i onih koji su osuli drvlje i kamenje po pevačici.

KIPTI SALO NA SVE STRANE! Andreana Čekić jedva stala u bikini, obline se samo PRELIVAJU - javnost u šoku! (FOTO)

Foto: Printscreen RTV Pink

Andreana Čekić

Andreana Čekić trenutno boravi u Dubaiju, odakle redovno obaveštava svoje pratioce kako provodi dane daleko od Srbije. Ovog puta, pevačica je otišla korak dalje i pokazala obnaženo telo sa jedne od najpoznatijih plaža u Emiratima.

Naime, Čekićeva se skinula u crni bikini i pokazala kakvim oblinama raspolaže, a mišljenja su bila podeljena jer je pevačica jedva stala u kupaći kostim. Andreana je ponosno i bez blama prošetala plažom, ne krijući da ima koji kilogram viška. 

 

 

Komentari ispod objave na društvenoj mreži Instagram su se samo nizali, i dok su neki hvalili pevačicu kako je jedna od retkih prirodnih devojaka na estadi, bilo je i onih koji su istakli da joj ovakva reklama nije trebala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Peca

31.01.2023 22:59

Zena je avion