SVI GLEDAJU U TRUDNIČKI STOMAK! Anđelka Prpič pokazala kako izgleda u drugom stanju, OVAJ detalj je odao! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Anđleka Prpić glavna je tema svih medija zbog trudnoće sa najboljim prijateljom svog bivša muža, i od tog trenutka svi pokušavaju da usnime njen trudnički stomak.

SVI GLEDAJU U TRUDNIČKI STOMAK! Anđelka Prpič pokazala kako izgleda u drugom stanju, OVAJ detalj je odao! (FOTO)

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Anđelka Prpić

Anđelka Prpić se nakon skandala oko trudnoće sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića, potpuno povukla iz javnosti, te gotovo da se nigde ne pojavljuje i vešto krije svog trudnički stomak. Međutim, glumica je sada rešila da se oglasi na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Anđelka se javila iz svog automobila, a svi su pokušavali da vide koliko je narastao njen stomačić, međutim, ona je to vešto sakrila širokom odećom i brendiranim šalom.

Glumica je na objavljenom snimku jela povrće i pila domaće sokove, te je očigledno da se potpuno posvetila trudnoći i zdravoj ishrani zbog prinove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pravednik

30.01.2023 16:54

Pokazala je da je fukara,ne poštuje pravila igre u civilizovanom društvu.Skandalozna igra sa neizvesnim epilogom. Nije ovo mašina za pranje i 5min akcije,ovo je nešto mnogo z*jebanije Anđo...koliko glumila stvarnost je surova...