IPAK JOJ NIJE POMOGLO KONZUMIRANJE RAKIJE I BELOG LUKA: Nada ima KORONU, sama je u Beogradu, nema ni telefon!

Autor:

Zabava

18.12.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima temperaturu i strašno je nervozna. Zasad nije izgubila čulo mirisa i ukusa, kaže Zlatko

IPAK JOJ NIJE POMOGLO KONZUMIRANJE RAKIJE I BELOG LUKA: Nada ima KORONU, sama je u Beogradu, nema ni telefon!

Foto: youtube.com/Suzanin izbor

Poznata pevačica Nada Topčagić zaražena je koronavirusom i trenutno se nalazi u svom stanu u Beogradu. Dok je ona sama u izolaciji, njen suprug Zlatko je u njihovoj kući na Tari.

Naime, bračni par se dogovorio da je bolje da se razdvoje na neko vreme, tj. dok Nada ima koronu, da se i Zlatko ne bi zarazio.

- Nada je morala da se izoluje i sada je sama u Beogradu, dok rezultat ne bude bio negativan. Ne želi da Zlatka izlaže riziku, pa je odlučila da bude sama. Imala je blago povišenu temperaturu, sada je bolje, nije izgubila čulo ukusa i mirisa. Drži se. Strašno je nervozna jer nije navikla da bude razdvojena od Zlatka, ali preguraće još nekoliko dana, nada se brzom oporavku - rekao je naš izvor blizak pevačici i dodao:

 

 

- Nada kod sebe čak nema ni telefon da je ne bi uznemiravali i zvali konstantno i ispitivali kako je. Njen telefon je sada kod Zlatka.

Kako pevačica bar zasad nema telefon kod sebe, njen suprug Zlatko je potvrdio sve i istakao da se nada da će mu se žena brzo pridružiti na Tari.

- Istina je da Nada ima koronu. Ne znam gde se i kako zarazila, ali svakim danom je sve bolje. Dobro se oseća, već je sve prolazi. Ona je u Beogradu. Najteže nam pada što smo sada razdvojeni, ali nadam se da će već za koji dan test biti negativan i da ćemo opet biti zajedno. Ona najviše voli vreme da provodi ovde na Tari, tako da je dodatno nervozna i zbog toga što je u Beogradu - rekao je Zlatko.

 

 

Inače, mesecima Topčagićeva je svima davala savete za prevenciju od koronavirusa. Savetovala je da konzumiraju rakiju, beli luk i svakoga dana da se uzima po jedan tajlol hot (u uputstvu je naznačeno da je namenjen za ublažavanje simptoma prehlade i gripa, dok ga je pevačica preporučivala kao prevenciju zbog pandemije virusa).

Plašim se da ne odem za Merimom i Marinkom

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Nada Topčagić, Marinko Rokvić

Pevačica Nada Topčagić teško je podnela to što su njene kolege i prijatelji Marinko Rokvić i Merima Njegomir umrli u roku od mesec dana, pa je navodno upala u depresiju.

- Nije mi dobro danima, nedeljama. Šta se ovo dešava? Ko nas kosi kao smrt kosom? Nemam suza više. Ne smem da spavam jer se plašim loših vesti, a i svi mrtvi mi se javljaju u snu. Ne diram telefon da ne bih pročitala da je neko loše, da je neko otišao. Ko je sledeći? Plašim se da možda nisam ja. Ovo su teška vremena. Ljudi, pravi umetnici odlaze. Čovek će čoveka tražiti na svakih 200 metara. Ne mogu više, izvinite - rekla je nedavno Nada za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Srecko

19.12.2021 18:51

Darvin nas ubija. Prirodna selekcija ostavlja u zivotu inteligentnije, a vi "pametni" pijte rakiju