KARLEUŠA JOJ NA SVE NAČINE SABOTIRALA KARIJERU: Aleksandra Mladenović oplela po samoprozvanoj divi, pa priznala: GOVORILA MI JE DA SAM PEVALJKA!

Autor:

Zabava

29.10.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović je priznala da joj je Jelena Karleuša pokušala sabotirati karijeru, što ju je jako začudilo s obzirom da su prvobitno bile u solidnim odnosima.

Republika

Foto: youtube.com/IDJTV

Aleksandra Mladenović je započela karijeru u "Zvezdama Granda"

Retkost je na estradi naići na odnose pune poštovanja i razumevanja. Opšte je poznato da doza sujete uvek postoji, ali nekad i ta mala količina sujete, može biti kobna po drugog, posebno ukoliko ste član žirija, te od vaše odluke onda zavisi, nečiji tok karijere.

Aleksandra Mladenović kao mlada pevačica, kao i mnogi, okušala je sreću u takmičenju "Zvezde Granda", ona je otkrila ko joj je u tom periodu bio najveća podrška, a ko je sabotirao dok nje ispala iz takmičenja. Ona je svojevremno izjavila da je na početku karijere ogromnu podršku imala od Andreane Čekić koju je upoznala na takmičenju, i koja je uvek bila uz nju, ali je istakla i da je imala jako neprijatno iskustvo od Jelene Karleuše koja joj je sabotirala karijeru:

Foto: instagram.com/karleusastar

Karleuša sabotirala karijeru Aleksandri

Sa članovima žirija nisam imala nekih problema, mada me je često kritikovala Jelena karleuša kojoj se često nije dopadao moj stajling  i izbor pesama. Nije imala zamerke na moje pevanje, ali je govorila da je to ruralno. U početku me je podržavala, ali je nakon petog kruga počela da me sabotira, ne znam iz kog razloga. Nazivala me je raznim imenima, pevaljka… Nisam sigurna, mislim da smo se jednom prilikom posle svega toga srele, javila se i to je to. – ispričala je svojevremno Aleksandra Mladenović za Exkluziv i dodala:

Ja nemam razloga nju da mrzim. Imam pobednički duh i sve što radim, radim zbog sebe. Kod mene je tako, i kada je kraj, ja kažem da nije. Uporna sam, trudim se i borim, sama sam sebi obećal da ću uspeti i to mi je pošlo za rukom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading