NEVREME SAMO ŠTO NIJE GRUNULO U OVIM DELOVIMA SRBIJE! Hitno se oglasio RHMZ! I sutra će biti potopa!

Autor:

Vesti

20.08.2024

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RHMZ je najavio i za sutra popopodne nevreme na području Vojvodine, zapadne i jugozapadne Srbije.

NEVREME SAMO ŠTO NIJE GRUNULO U OVIM DELOVIMA SRBIJE! Hitno se oglasio RHMZ! I sutra će biti potopa!

Foto: Shutterstock

U naredna dva sata u jugozapadnim i južnim predelima Srbije mestimično kiša i plјuskovi s grmlјavinom, saopštio je RHMZ

Sutra će, kako je saopštio RHMZ, biti promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom pljuskova i grmljavina koji će lokalno biti izraženiji uz kratkotrajan grad i jak i olujni vetar u zoni najjačih pljuskova. Vetar slab i umeren, u zoni fronta kratkotrajno i jak severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 21 stepen, a najviša od 29 do 34 stepena.

- Plјuskovi i grmlјavine u sredu (21.08.) posle podne i uveče lokalno će biti intenzivniji (preko 20 mm za kratko vreme), praćeni gradom i jakim ili olujnim vetrom na području Vojvodine, zapadne i jugozapadne Srbije - piše u upozorenju za sutra..

Što se tiče četvrtka, biće promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom očekuju se još ponegde u južnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije. Vetar slab i umeren, u Vojvodini, centralnim i istočnim predelima povremeno i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 22 stepena, a najviša od 29 do 33 stepena.

U petak će biti pretežno sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom na jugozapadu, jugu i istoku Srbije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 13 do 21 stepen, a najviša od 32 do 34 stepena.

Bonus video

 

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading