APOKALIPSA NA ADI CIGANLIJI! NEVREME STIGLO U BEOGRAD, NOSI SVE PRED SOBOM: Konobari skupljaju šta se skupiti može (FOTO)

Autor:

Vesti

18.08.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste napolju, što pre u kuću!

APOKALIPSA NA ADI CIGANLIJI! NEVREME STIGLO U BEOGRAD, NOSI SVE PRED SOBOM: Konobari skupljaju šta se skupiti može (FOTO)

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

Jak vetar, kao najava nevremena koje će pogoditi Srbiju, trenutno duva i na beogradskom moru - Adi Ciganliji.

Na Instagram stranici Moj Beograd objavljen je snimak na kom se vidi kako vetar obara suncobrane na plaži, kao i "borbe" zaposlenih kafića da ih skupe.

Korisnici društvenih mreža su duhovito skrenuli pažnju da je osoba koja je snimala trebala da ostavi kameru i pomogne u zatvaranju suncobrana.

RHMZ je danas upozorio na visoke temperature, sa maksimalnom dnevnom do 38 stepeni, ali i sa mogućim nepogodama.

- Do sredine sledeće sedmice promenljivo i nestabilno, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom koji će lokalno biti izraženiji uz grad i jak i olujni vetar u zoni najjačih pljuskova, u ponedeljak (19.08.) uglavnom u zapadnim i južnim, u utorak (20.08.) i u centralnim, a u sredu (21.08.) i u severnim predelima - upozorili su iz RHMZ.

Podsećamo, prema najavama meteorologa, nestabilno vreme sa Jadrana će se proširiti na ceo region, donoseći sa sobom pljuskove i lokalne nepogode. Marko Čubrilo ističe da se preko Alpa prebacuje veća količina nestabilnog vremena, što će usloviti formiranje visinskog ciklona duž Jadrana i Italije. U narednom periodu se očekuje grmljavina, pljuskovi i nepogode, posebno u brdsko-planinskom delu regiona. Jugozapadni delovi će osećati umeren jugo, dok će košava doneti toplije vreme u košavskom području.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading