ŠTA SE OVO NOĆAS DOGODILO KOD NIŠA? Šokantne fotografije zbunile sve redom, nikome nije jasno kako su se NAŠLI NA PUTU (FOTO)

Autor:

Vesti

13.09.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak su se i zaustavljali da poziraju za fotografisanje

ŠTA SE OVO NOĆAS DOGODILO KOD NIŠA? Šokantne fotografije zbunile sve redom, nikome nije jasno kako su se NAŠLI NA PUTU (FOTO)

Foto: YouTube Printscreen/portalmediapresssrbija

Večeras su se na društvenim mrežama pojavile neverovatne slike koje su sve ostavile u čudu. Naime, konji su se našli na auto-putu u okolini Niša, što je izazvalo pravu pometnju među vozačima i prolaznicima.

Čudna pojava na petlji

Prema informacijama sa Instagram profila 192.rs, konji su "prešli ulicu" na petlji Niš, čime su izazvali zastoj u saobraćaju i neviđeno interesovanje građana. Fotografije prikazuju konje kako slobodno šetaju auto-putem, a čak su se i zaustavljali da poziraju za fotografisanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Ova neobična scena izazvala je brojne komentare, a mnogi su izrazili nevericu i čuđenje zbog prisustva konja na putu. Pitanje koje se postavlja jeste kako su konji dospeli na ovo neobično mesto i gde im je nestao vlasnik.

Reakcije i spekulacije

Na društvenim mrežama su se mogle videti različite reakcije na ovaj događaj. Komentari poput "Odakle konji na autoputu?" i "Jesam ti lepo rekla da ih uvedeš u štalu?" samo su neki od primera zbunjenosti i šaljivih komentara koji su pratili objave sa fotografijama.

Pitanje koje je intrigiralo mnoge jeste kako su konji uspeli da se nađu na auto-putu i da izazovu ovakvu neobičnu situaciju. S obzirom na to da su konji životinje koje zahtevaju posebne uslove držanja i čuvanja, postavlja se pitanje da li je reč o bekstvu ili možda o nečijoj nesmotrenosti.

Intervencija nadležnih organa

Nakon što su slike konja na auto-putu postale viralne na društvenim mrežama, očekuje se reakcija nadležnih organa koji će morati da pronađu rešenje za ovu neobičnu situaciju. U međuvremenu, svi vozači su pozvani na oprez i strpljenje dok se konji ne uklone sa saobraćajnice.

Ostaje da vidimo kako će se ova neobična priča završiti i da li će konji bezbedno biti vraćeni u svoje stanište, a do tada ostaje nam da se divimo njihovoj hrabrosti da "okupiraju" autoput.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading