EVO KAKVO JE STANJE NA GRANICAMA! Jedna grupa vozača da se pripremi na KOLONE I VIŠESATNO ZADRŽAVANJE!

Autor:

Vesti

12.09.2024

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letnja sezona je na izmaku, a prelazi sve rasterećeniji!

EVO KAKVO JE STANJE NA GRANICAMA! Jedna grupa vozača da se pripremi na KOLONE I VIŠESATNO ZADRŽAVANJE!

Foto: RINA

Prema informacijama Uprave granične policije, teretni kamioni na graničnim prelazima Kelebija, Gradina, Batrovci i Sremska Rača na izlazu iz Srbije trenutno čekaju tri sata.

Zadržavanje za teretna vozila na prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje je dva sata, dok se na graničnim prelazima Bogojevo i Preševo, takođe na izlazu, čeka po sat vremena, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Foto: Printscreen/ AMSS

Manje kolone samo na Preševu

Na sreću, na putničkim terminalima graničnih prelaza u Srbiji nema dužih zadržavanja, dodaje se u saopštenju.

Manji broj putničkih vozila na autoputevima i uobičajeno vreme zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza sa Mađarskom, Hrvatskom, Severnom Makedonijom i Bugarskom nagoveštava kraj letnje tuirističke sezone i rasterećeniju vožnju na koridorima kroz našu zemlju. Uslovi vožnje nešto bolji u odnosu na predhodne dane ali su i dalje promnljivi zato i danas obratite pažnju na stanje kolovoza, opasnost od odrona i slabiju viodljivost u jutarnjim i prepodnevnim satima zbog magle - saopštio je danas AMSS.

Stanje na naplatnim stanicama

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Ovo će svakako biti olakšanje za putnike koji se kreću putevima širom zemlje.


Ovo su najnovije informacije o saobraćajnim gužvama i zadržavanjima na graničnim prelazima i naplatnim stanicama u Srbiji. Vozače teretnih vozila posebno se savetuje da planiraju svoje rute i vreme putovanja uzimajući u obzir ove informacije kako bi izbegli nepotrebna čekanja i olakšali putovanje.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading