OVDE JE ŽENU UBIO TERETNI LIFT! Sandru niko nije mogao da čuje i pomogne joj! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Hronika

01.09.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kažu da je preslagala neku robu iz magacina, pa kad je htela da se vrati nazad, nije dobro videla i kosa joj se nekako zapetljala za lift, priča komšinica.

OVDE JE ŽENU UBIO TERETNI LIFT! Sandru niko nije mogao da  čuje i pomogne joj! (VIDEO/FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Na lokalnom groblju danas je sahranjena Sandra Banović (35) majka dvoje dece koju je usmrtio transportni lift u marketu u kojem je radila. Kako nezvanično saznajemo, nesrećna žena je nastradala kada je sajla lifta zahvatila njenu kosu.

 

 

Jeziva nesreća se dogodila juče oko 10 časova, kada je Sandru smrskao transportni lift koji je služio za prevoz robe iz magacinskog u prodajni deo objekta. Niko nije bio u tom trenutku sa njom, tako da se ne zna šta se tačno dogodilo. Nezvanično se saznaje da je nesrećnoj ženi lift uhvatio kosu, povukao i tako priklještio.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Prodavnica u kojoj je lift ubio Sandru Bandović

 

Ekipa Repubike posetila je mesto velike tragedije, gde je život na radnom mestu izgubila Sandra Banovic (35) iz Majdana.

Komšije, šokirane ovim incidentom, imaju samo reči hvale za poginulu radnicu.

 - Čula sam samo “bup” i zanemela sam kao da sam predosetila da se nešto loše desilo. Sirota žena ej bre, pa dvoje male dece, koliko čujem ima… šta ce sada i taj muž.

Vedro i dobro dete, vaspitano, Čačanka udala se ovde u selo, ma šta da kažem, samo mogu da čujem kako dobri stradaju, posle pvoga niti imam mira niti želim da znam šta se stvarno desilo - kaze za Republiku komšinica iz zgrade u kojoj se prodavnica nalazi.

Druga komšinica, koja isto nije želela pred naše kamere, samo se predstavila kao Slavica, rekla je kako nije bila tu, ali je čula kako je teretni lift nesrećnu ženu uhvatio za kosu i da joj nije bilo pomoći.

Kažu da je preslagala neku robu iz magacina, pa kad je htela da se vrati nazad, nije dobro videla i kosa joj se nekako zapetljala za lift.

Lift je već krenuo nagore ili gde već, a ona nesnađena sta je mogla kad nikog, kako čujem nije bilo da je čuje, da je vidi… ovakvu tragediju ne pamtimo ovde - kaže komšinica Slavica.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading