VESELI SE, SRPSKI RODE...! Novak pobedio Alkaraza i uzeo zlatnu medalju! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

05.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

VESELI SE, SRPSKI RODE...! Novak pobedio Alkaraza i uzeo zlatnu medalju! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Profimedia

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 5. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • VESELI SE SRPSKI RODE...! Novak pobedio Alkaraza i uzeo zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu!

Slavi Srbija, a posebno naš narod na Kosovu i Metohiji, slave Srbi širom sveta, slave i svi pravi ljubitelji tenisa i sporta uopšte, ma koje da su nacije i vere, zbog olimpijskog zlata Novaka Đokovića. Ali, ima i neko ko je u suzama, ne onim radosnicama, nego suzama tuge. 

  • OBUSTAVA ISPORUKE NAFTE ZA DVE DRŽAVE PODIGLA BURU! RAT U EU! BRISEL PREKO UKRAJINE UDARIO NA ORBANA I FICA!

Odluka Kijeva da zaustavi isporuke nafte "Lukoila" Mađarskoj i Slovačkoj verovatno je koordinisana u Briselu, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.

  • MINISTARKA VRAĆA PARE KOJE JE UNDP UZEO! SLAVICA SPASAVA DRŽAVNI NOVAC!


Trajalo je dugo, ali čvor će, kako saznaje Srpski telegraf, ovih dana biti razvezan i obnova i dogradnja Fakulteta likovnih umetnosti (FLU) u Beogradu biće nastavljena i nesmetano realizovana do kraja.

  • NOVI DETALJI SPREČENE LIKVIDACIJE NA UBU! IZAŠAO IZ ZATVORA I SAČEKALA GA BOMBA!

Rajku R. iz Obrenovca policija je spasla glavu hapšenjem trojice njegovih nekadašnjih prijatelja koji su mu spremili smrtonosnu klopku. S drveta ispred kuće na Ubu, gde se sklonio, demineri MUP u zadnji čas skinuli su bombu namenjenu njemu!

  • JEZIVO! Pokušaj ubistva bivšeg rijaliti-učesnika! Požgaja izboli nožem u grudi!

Političar Aleksandar Požgaj proslavio se po različitim rijaliti-programima, a poslednje učešće u "Elita 7" iskoristio je da bi se skinuo sa svog najvećeg poroka alkoholizma, a svemu je prethodio i tumor, čije otkriće mu je okrenulo život naopačke, međutim, kada se činilo da je sve loše ostavio iza sebe i krenuo napred bivši učesnik je završio u policijskoj stanici zbog napada na njega i to hladnim oružjem. Naime, Požgajevo učešće u rijalitiju izazvalo je i brojne kontroverze, ali i optužbe na njegov račun. Po informacijama koje su stigle do medija, političar je često umeo da se zadužuje i da ne vraća novac, što mu je stvorilo brojne probleme, a sad je prijavio pokušaj ubistva.

 

 

 

 

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 5. avgust 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading