ČEKA SE DVA SATA NA IZLAZU IZ SRBIJE: Trenutna situacija na graničnim prelazima

Autor:

Vesti

24.07.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podaci Uprave granične policije Srbije

ČEKA SE DVA SATA NA IZLAZU IZ SRBIJE: Trenutna situacija na graničnim prelazima

Foto: Tanjug

Prema informacijama Auto-moto saveza Srbije (AMSS), trenutna situacija na graničnim prelazima je sledeća:

  • Horgoš: Kamioni čekaju 90 minuta na izlazu iz Srbije.
  • Preševo: Putnička vozila jutros čekaju 30 minuta na izlazu iz Srbije.
  • Batrovci, Šid i Sremska Rača: Na teretnim terminalima čeka se po dva sata na izlaz iz Srbije.

Prema podacima Uprave granične policije Srbije, dobijenim jutros u 5.15 časova, na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila.

Granični prelaz Batrovci jedan je od glavnih prelaza između Srbije i Hrvatske. Nalazi se na autoputu E70, koji povezuje Beograd i Zagreb. Na ovom prelazu se često stvaraju gužve, posebno tokom letnje sezone i praznika kada je povećan broj putnika i teretnih vozila.

Granični prelaz Preševo jedan je od glavnih prelaza između Srbije i Severne Makedonije. Nalazi se na autoputu E75, koji povezuje Beograd i Skoplje. Ovaj prelaz je posebno frekventan tokom letnjih meseci i praznika zbog velikog broja turista i putnika koji putuju između ovih zemalja.

Granični prelaz Horgoš jedan je od glavnih prelaza između Srbije i Mađarske. Nalazi se na autoputu E75, koji povezuje Beograd i Budimpeštu. Ovaj prelaz je veoma frekventan, posebno tokom letnje sezone i praznika, kada veliki broj turista i teretnih vozila prolazi kroz njega.

Granični prelaz Šid jedan je od ključnih prelaza između Srbije i Hrvatske, smešten na autoputu E70 koji povezuje Beograd i Zagreb. Ovaj prelaz je značajan za međunarodni saobraćaj, posebno za teretna vozila koja prevoze robu između dve zemlje.

Granični prelaz Sremska Rača je jedan od prelaza između Srbije i Bosne i Hercegovine, smešten blizu grada Sremska Mitrovica. Ovaj prelaz je važan za regionalni saobraćaj, posebno za one koji putuju između zapadnog dela Srbije i Bosne i Hercegovine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading