KILOMETARSKA KOLONA NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ! DOŠLO DO LANČANOG SUDARA: Učestvovao autobus - sva vozila "mile"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.07.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezgoda se desila kod Bubanj potoka u smeru ka Nišu

KILOMETARSKA KOLONA NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ! DOŠLO DO LANČANOG SUDARA: Učestvovao autobus - sva vozila "mile"! (VIDEO)

Foto: Republika

U smeru od Beograda ka Nišu, kod Bubanj potoka dogodio se lančani udes, u kom je učestvovao autobus, prenosi stranica 192 na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na snimku koji su podelili vidi se da je nekoliko vozila, kao i autobus učestvovalo u udesu.

Stanje učesnika još uvek nije poznato.

Zbog ovoga, formirala se kilometarska kolona u smeru od Beograda ka Nišu. 

 

 

Ovakve dugačke kolone često se formiraju zbog različitih razloga kao što su saobraćajne nesreće, radovi na putu, loše vremenske prilike ili povećan saobraćaj tokom praznika ili vikenda.

Kada se kilometarska kolona formira, putnici mogu provesti sate u mestu, čekajući da se saobraćaj ponovo pokrene. Ovo može dovesti do zastoja u putovanjima, kasnjenja na poslu ili u stizanju na odredište, a ponekad i do nervoze i stresa među putnicima.

Vlasti često pokušavaju da ublaže ovaj problem primenom različitih mera kao što su poboljšana signalizacija, brza reakcija na nesreće ili radove, kao i redovno održavanje puteva kako bi se smanjio rizik od zastoja. Ipak, uprkos naporima, kilometarske kolone su i dalje česta pojava na ovom auto-putu.

Vozači se savetuju da budu strpljivi i da prate saobraćajne informacije pre putovanja kako bi mogli da se prilagode situaciji na putu. Takođe je važno poštovati saobraćajne propise i prilagoditi brzinu kretanja uslovima na putu kako bi se smanjio rizik od saobraćajnih incidenata koji mogu dodatno otežati situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading