SUDAR KAMIONA I BUSA 706-ICE! LETELO SVE PO BUSU, STAKLO NA SVE STRANE: Evo detalja, ima povređenih!

Autor:

Vesti

09.07.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku popodneva sudarili su autobus na liniji 706 i teretno vozilo prilikom skretanja.

SUDAR KAMIONA I BUSA 706-ICE! LETELO SVE PO BUSU, STAKLO NA SVE STRANE: Evo detalja, ima povređenih!

Foto: Shutterstock, Wikimedia/Srđan Popović

Saobraćajna nesreća dogodila se na Batajničkom putu kod skretanja za naselje 13. maj.

U toku popodneva prilikom skretanja sudarili su autobus na liniji 706 i teretno vozilo.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, jedno lice je lakše povređeno.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak ove nesreće, a kako se moglo videti u nesreći je slomljen prozor i staklo je razbacano svuda.

Podsećamo, četrdesetčetvorogodišnji M.M. iz Beograda je zapalio automobil marke BMW svojoj bivšoj partnerki na Voždovcu, nakon čega je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti.

Ekipa portala Republika uputila se na lokaciju gde se incident dogodio, a nasred ulice smo zatekli u potpunosti spaljeno vozilo. 

Komšije oštećene su u potpunom šoku, niko ne može da veruje šta se dogodilo, te komentarišu da pukom srećom vatra nije zahvatila druga vozila, kao i da niko nije povređen.

Koliko su potreseni, nisu želeli puno ni da govore, ali su ne mogu da sakriju nevericu i uzrujanost zbog incidenta koji se dogodio u njihovoj ulici.

- Ovo je strašno, hvala bogu pa niko nije povređen - rekla je jedna komšinica.

Podsetimo, M.M. je poznat policiji odranije, zbog nasilja u porodici, nakon što ga je bivša partnerka prijavila za verbalno zlostavljanje i pretnje. Do kulminacije je došlo kada se on pojavio na vratima njenog stana i pretio joj, nakon čega je odlučila da ga prijavi policiji, prenosi Telegraf.

Prvo je M.M. verbalno napadao svoju bivšu partnerku telefonom, pretio joj i vređao je. Nakon što je žena prijavila nasilje, izrečena mu je hitna mera zabrane komunikacije i prilaska žrtvi. Međutim, to ga nije sprečilo da samo nekoliko sati kasnije zapali njen automobil, BMW.

Prema nalogu tužilaštva, M.M. je zadržan u policijskom pritvoru do 48 sati. Ova odluka je doneta kako bi se osigurala bezbednost žrtve i kako bi se sprovele dalje istrage o ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading