SMUK UŠAO LJUDIMA U KUĆU I POJEO KANARINCA! Jeziva scena u Srbiji - OVAKO NEŠTO JOŠ NIJE VIĐENO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.07.2024

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna scena!

SMUK UŠAO LJUDIMA U KUĆU I POJEO KANARINCA! Jeziva scena u Srbiji - OVAKO NEŠTO JOŠ NIJE VIĐENO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/udruzenje_poskok

Poznati hvatač zmija Vladica Stanković, podelio je video-snimak na kome je pokazao kako hvata smuka koja je ušla u jednu kuću i pojela kanarinca.

- Ovo je specifična situacija - naglasio je i dodao da je ušao u kavez kako bi se hranio i da je tom prilikom udavio još jednu pticu.

Na snimku se jasno vidi i da je životinja pojela drugu pticu, kao i da zbog toga Vladica nije uspeo da je provuče kroz uzak prostor na kavezu.

Pogledajte snimak:

 

 

Najezda zmija u Srbiji

Poslednjih dana građani Srbije prijavljuju pojavu zmija nadležnim službama, primećujući ih na ulicama, u dvorištima, zgradama, pa čak i unutar svojih domova. Zmije ulaze i u motore automobila, bankomate, krevete, pa čak i frižidere.

Prisustvo ovih gmizavaca nije iznenađujuće s obzirom na visoke temperature koje ih mame napolje na sunčanje. Ima ih svuda – u Beogradu, Vojvodini, na jugu Srbije. Profesionalni hvatač zmija, Vladica Stanković, savetuje građanima da ostanu smireni, ali i oprezni, jer se zmije neće vraćati u svoje rupe.

Ako često koristite društvene mreže, verovatno ste videli brojne objave sa fotografijama zmija. Te slike nisu nasumične; mnogi građani Srbije su zaista naišli na zmije.

Vladica Stanković objašnjava da je ovaj period uobičajen za izlazak zmija iz svojih skrovišta, ali upozorava građane da budu na oprezu zbog sveprisutnosti ovih gmizavaca. Nedavno je intervenisao u jednoj fabrici u Vranju, gde je hvatao zmiju iz garderobera jednog radnika.

Toplo vreme i 30 stepeni još u martu izmamili su i zmije iz svojih skloništa. Svakoga dana imam pune ruke posla. Pre neki dan sam intervenisao u domu jedne porodice, zmije su bile u bloku kuće. Morali su da buše rupe i kasnije da ih popunjavaju. Izvukao sam dve zmije koje su bile tu useljene, one su tu boravile, ko zna koliko vremena - objašnjava Vladica Stanković.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading