VLADICU STANKOVIĆA UJELA ZMIJA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.07.2024

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zmija se zavukla iza starog komada nameštaja na tavanu, a goloruki hvatač Vladica Stanković pomerio je orman i uhvatio je bez problema. Međutim, ona mu nije ostala dužna pa ga je ujela.

VLADICU STANKOVIĆA UJELA ZMIJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/udruzenje_poskok

Poznatog srpskog hvatača zmija Vladicu Stankovića ujela je zmija.

 

 

On je bio na svom radnom zadatku, na tavanu jedne kuće kada je došlo do nemilog događaja. Zmija se zavukla iza starog komada nameštaja na tavanu, a goloruki hvatač Vladica Stanković pomerio je orman i uhvatio je bez problema. Međutim, ona mu nije ostala dužna pa ga je ujela.

Držao je za donji deo tela, a žustra zmija, batrgala se i uvijala i ugrizla ga za prst. Kad je Vladica uhvatio za glavu, uz bolan uzvik, nastavila je da se uvija i pokušava da se oslobodi. Po svoj prilici i ako je suditi po reakciji Stankovića, zmija nije bila otrovnica.

Potom je Vladica sa terase potkrovlja pokazao da se zmija popela na potkrovlje uz vinovu lozu i predložio domaćinu da seče sve što raste uz kuću.

Vladica je ranije objasnio kako razlikovati ugriz otrovne i zmije koja nije otrovnica.

- Kod neotrovnih zmija mesto ujeda na koži izgleda kao ogrebotina. Neotrovne zmije takođe mogu da izazovu probleme i strašne komplikacije. S obzirom na to da se hrane glodarima mogu da imaju neke bakterije i da prenesu bolesti kao što su mišija groznica. Bez obzira da li je zmija otrovna ili ne što pre se javite lekaru - savetovao je on.

Vladica ih je ove godine "lovio" i u veš mašinama, ispod ploča, ranije i u frižiderima, automobilima blizu motora, svuda gde je toplo njima je idealno, a kada ne zna gde će sa njom, Vladica je "spakuje", pa stavi u džep od pantalona kako bi je prevezao u prirodu.

Više o ovome pročitajte na sledećem linku.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading