CRVENA MISTERIOZNA KUGLA: Nišlije sinoć doživele scenu kao iz filma! (VIDEO)

Autor:

Vesti

21.07.2024

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ceo stan mi je bljesnuo, komšija i ja smo sa terase videli crvenu kuglu"

CRVENA MISTERIOZNA KUGLA: Nišlije sinoć doživele scenu kao iz filma! (VIDEO)

Foto: printsrceen/Instagram/192

Stanovnici Niša su sinoć postali svedoci neobičnog fenomena kada je neidentifikovano svetlo zasijalo nebom, a potom misteriozno nestalo. Prema izveštajima, crvena kugla svetlosti se kretala ka zemlji pre nego što je iznenada nestala bez ikakvog zvuka, što je izazvalo veliku radoznalost i zabrinutost među posmatračima.

Svedoci su opisivali kako je svetlo, koje se činilo kao crvena kugla, naglo pale i nestalo sa malo dima, dok je jedan od svedoka, Milica Ćukić, navela da se njen stan zacrveneo zbog svetlosti, što ju je nateralo da izađe na terasu kako bi bolje videla šta se dešava.

- Komšija i ja smo gledali crvenu kuglu koja je dolazila ka nama i naglo pala bez zvuka, sa malo dima. Sve je trajalo nekoliko sekundi - rekla je ona za Blic.

Video snimak ovog fenomena brzo se proširio društvenim mrežama, a komentari su varirali od šaljivih do ozbiljnih, sa brojnim teorijama o poreklu svetlosti. Najpre su se pojavile spekulacije da se radi o vanzemaljskom objektu, poput letećeg tanjira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Međutim, zvanična objašnjenja na Instagram stranici "192" ukazuju na mogućnost da se radi o signalnoj raketi koja je ispaljena iz pištolja. U opisu snimka stoji: "Čudno svetlo iznad Niša koje je padalo ka dole i ugasilo se, bez zvuka. U međuvremenu nam čitaoci javljaju da se verovatno radi o takozvanoj 'brodskoj' signalnoj raketi ispaljenoj iz pištolja."

Komentari su se kretali od šaljivih, poput onih koje je ostavila Zorica Zagrić, koja je događaj povezala sa starim vicem, do ozbiljnijih, kao što su Aleksin Deda, koji je pokušao da umiri javnost rečima: "Bez panike. Pilot bacio opušak kroz prozor."

Dok se zvanična objašnjenja još uvek čekaju, misteriozna crvena kugla iznad Niša nastavlja da bude tema diskusija i spekulacija među građanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading