"NADAMO SE DA ĆE OVA AGONIJA DA SE ZAVRŠI": Turisti krenuli na letovanje, pa uleteli u HAOS, na granicama OGROMNE GUŽVE!

Autor:

Vesti

19.07.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turisti su primorani da čekaju pod otvorenim nebom, gde se suočavaju sa visokim temperaturama i nedostatkom osnovnih potrepština.

"NADAMO SE DA ĆE OVA AGONIJA DA SE ZAVRŠI": Turisti krenuli na letovanje, pa uleteli u HAOS, na granicama OGROMNE GUŽVE!

Foto: Tanjug/D. ANIČIĆ

Letnja sezona je dovela do haotičnih scena na graničnom prelazu Preševo između Srbije i Severne Makedonije. Turisti su se suočili sa ogromnim gužvama, a kolona vozila proteže se kilometrima, uzrokujući potpuni kolaps. Jelena S. iz Čačka opisuje situaciju kao pakao, ističući da su satima zaglavljeni, deca plaču, vrućina je nepodnošljiva, a nedostaje im čak i voda.

- Ovo je pakao. Čekamo satima, deca plaču, velika je vrućina. Više nemamo ni vode, nadamo se samo da će se ova agonija što pre završiti i da ćemo konačno već jednom ući u Grčku - kaže Jelena S. iz Čačka koja se sa porodicom uputila u jedno od grčkih letovališta.

Čekanje Pod Otvorenim Nebom

Turisti su primorani da čekaju pod otvorenim nebom, gde se suočavaju sa visokim temperaturama i nedostatkom osnovnih potrepština. Mnogi putnici su izašli iz svojih vozila kako bi prošetali po graničnom prelazu, dok je jednoj devojci čak pozlilo, zahtevajući intervenciju Hitne pomoći.

Otežavajuća okolnost na putu ka grčkom primorju su i radovi na obilaznici oko Soluna. Ovi radovi svakodnevno dovode do formiranja dugačkih kolona vozila, dodatno usporavajući saobraćaj ka željenim destinacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading