EVO KO TRAŽI TRAMPOVU SMRT: ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon POTROŠAČKA PATROLA!

Autor:

Vesti

17.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

EVO KO TRAŽI TRAMPOVU SMRT: ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon POTROŠAČKA PATROLA!

Foto: Tanjug/AP

Srpski telegraf u izdanju za sredu 17. jul vam donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

EVO KO TRAŽI TRAMPOVU SMRT: ATENTATOR RADIO ZA GOSPODARE SVETA!

Tomas Metju Kruks, koji je pokušao atentat na Donalda Trampa u Pensilvaniji, snimljen je na obuci jedne od najvećih američkih kompanija "Blek rok", čiji aktivi vrede oko 10.500 milijardi dolara. Ova korporacija, koju nazivaju i vladom u senci, najveći je profiter rata u Ukrajini, koji Tramp namerava da završi po povratku u Belu kuću. Pritom je uprava "Blek roka" puna bivših oficira CIA, a Džo Bajden je iz njenog menadžmenta regrutovao ljude za svoju predsedničku administraciju.

ISPOVEST OČEVICA ZLOČINA U TOPOLNICI: Pero, što si ubio čoveka!

Pošli smo tim putem gde je bio požar i ovaj me je sačekao s puškom. Milan ga je video i rekao: "Evo ga ovaj gore u livadama, puzi." Mi smo bili na glavnom putu, a on na manjem putu pored. Video sam kako nas nišani. Samo sam krenuo da kažem: "Ne!", ali je on opalio i pogodio Rumenu, Radeta i Milana Nikolića.

Ovako u dramatičnoj ispovesti za Srpski telegraf opisuje prekjučerašnju dramu u Topolnici kod Majdanpeka očevidac Branislav Pavlović (33). Njihov komšija Petar Petrović (89) hicima iz lovačke puške ubio je bračni par Radeta (69) i Rumenu Jovanović (70) i ranio Milana Nikolića (59). Petrovića su potom usmrtili pripadnici SAJ jer je pucao i na njih.

ANA BRNABIĆ RAZBILA LIDERA SSP: ĐILASE, NIJE NAROD LUD! Dobro se zna ko je doveo Rio Tinto

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić istakla je juče da nije istina da je bilo ko iz SNS doveo "Rio Tinto" u Srbiju, već da je to učinila Demokratska stranka u saradnji sa DSS i G17 plus i onima koji su od 2001. do 2012. bili na vlasti i da tvrdnje lidera SSP Dragana Đilasa predstavljaju političko licemerje.

Ona je odbacila njegove tvrdnje da DS u to vreme nije bila vlast, već opozicija.

- "Rio Sava" je osnovana u Srbiji od "Rio Tinta" 16. maja 2001, a doveli su je Demokratska stranka u saradnji s Demokratskom strankom Srbije, G17 plus i ostalima koji su u periodu od 2021. do 2012. bili na vlasti - rekla je premijerka.

Ona je dodala da je prva dozvola izdata 8. juna 2004, ukazujući da je tada Ministarstvo rudarstva donelo rešenje kojim se preduzeću "Rio Sava eksplorejšn" dozvoljava istraživanje u Loznici.

TRAGEDIJA U ZMAJEVU, BEBA SE UDAVILA U BAZENU: Mama, seka više ne diše!

Strašna tragedija koja se dogodila u ponedeljak oko 17 časova kad se u bazenu u dvorištu u Zmajevu udavila jednogodišnja D. A. iz Zmajeva duboko je potresla meštane ovog sela u opštini Vrbas, ali i celu Srbiju.

Kako se nezvanično saznaje, majka C. K. (31) se vratila s posla oko 16 časova i zatekla sina (7) i ćerku (3) kako se kupaju u malom gumenom bazenu dubine 25 centimetara u dvorištu, a beba se kupala u kadici pored ulaznih vrata kuće..

SKANDAL NA ŽURKI: Žana patosirala Jelenu, narod traži da se uhapsi

U utorak uveče Pink je u Šimanovcima održao spektakularnu žurku povodom završetka najgledanijeg rijalitija "Elita". Sve je odisalo glamurom i video se trud produkcije da se gosti i učesnici rijalitija osećaju prijatno. Nakon deset meseci, koliko su elitari proveli u Beloj kući, i svih svađa i sukoba, ovo je trebalo da bude noć tokom koje će jedni drugima oprostiti sve i uživati u dobroj muzici, hrani, piću i druženju. Međutim, pojedini učesnici su se pobrinuli da to ne bude tako, ponašajući se krajnje neprimereno. Prva među njima bila je Žana Đorđević, koja je bukvalno nokautirala Jelenu Marinković dok je ova davala uživo intervju tokom žurke.

DANAS POKLON POTROŠAČKA PATROLA: Otkrivamo koje su najgore kreme za sunčanje

Republika

Foto: Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading