PROTIVGRADNA RAKETA PALA NA PORODIČNU KUĆU. Haos u Gornjem Milanovcu!

Autor:

Vesti

13.06.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sreću, raketa nije eksplodirala.

PROTIVGRADNA RAKETA PALA NA PORODIČNU KUĆU. Haos u Gornjem Milanovcu!

Foto: youtube/printscreen/george karelidze

Na porodičnu kuću u Gornjem Milanovcu danas je pala neeksplodirana protivgradna raketa, a kako je rekao predsednik opštine Dejan Kovačević, žrtava nije bilo.

Kovačević je tokom posete porodici u čiju kuću je upala protivgradna raketa istakao da će Opština nadoknaditi štetu porodici, kao i da će tužiti proizvođača raketa.

"Pukom srećom prošlo je bez žrtava. Opštinske ekipe za procenu štete već sutra će krenuti na teren kako bi se popisala sva nastala šteta", rekao je Kovačević.

Jako nevreme praćeno gradom u popodnevnim satima pogodilo je opštinu Gornji Milanovac, a najveća šteta pričinjena je u samom centru grada.  Grad koji je pogodio ovu opštinu padao je u pojedinim delovima opštine i do 20 minuta, a velika šteta pričinjena je na poljoprivrednim zasadima.

Jako nevreme praćeno obilnim gradom veličine oraha zahvatilo je oko 17 časova teritoriju Gornjeg Milanovca.

Nisu pošteđena bila ni pojedina sela. Mestani navode da je mnogima je uništena letina.

"U Širokom polju je padao oko 20 minuta i sve je omlatio”, rekao je za Tanjug lokalni stanvnik Todor Jokić. Sam centar Gornjeg Milanvca zabeleo se od grada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading