OGROMNE GUŽVE NA MAGISTRALNOM PUTU ZLATIBOR - ČAČAK: Formirana kilometarska kolona vozila (FOTO)

Autor:

Vesti

06.05.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na naplatnim ramapa na auto-putu Miloš Veliki tokom dana nisu zabeležena veća zadržavanja, nema gužvi u saobraćaju.

OGROMNE GUŽVE NA MAGISTRALNOM PUTU ZLATIBOR - ČAČAK: Formirana kilometarska kolona vozila (FOTO)

Foto: Rina/Danijela Jovanovic

Seoba Srba sa odmora u glavni grad je počela, a na magistralnom putu koji povezuje Zlatibor i Čačak od popodnevnih časova registrovane su velike saobraćajne gužve. Vozila su zaroblljena u kilometarskim kolonama, a putovanje do kuće se im višestruko produžilo. 

- Krenuli smo pre skoro pola sata i nismo ni bližu Užica, deonicu koju smo trebali da predjemo za svega desetak minuta još nismo prešli. Sada u kolonama milimo i nema ni naznaka da ćemo pre mraka stići do prestonice. Samo da stignemo nekako do autoputa i Bog da nas vidi - kazao je za RINU Ivan Rabrenović iz Beograda koji je prvomajske i vaskršnje praznike proveo na najposećenijoj planini u Srbiji, na Zlatiboru. 

Na naplatnim ramapa na auto-putu Miloš Veliki tokom dana nisu zabeležena veća zadržavanja, nema gužvi u saobraćaju. Ipak, velike gužve su registrovane na pumpi koja se nalazi na auto-putu u smeru ka Beogradu. 

Turisti koji su odlučili da provedu praznike van doma, suočavaju se sa izazovima povratka kući. Granični prelazi i glavne magistrale su prepune vozila, što rezultira formiranjem dugih kolona i višesatnim čekanjima.

Putnicima se preporučuje da prate stanje na putevima putem saobraćajnih informacija i da budu strpljivi tokom povratka kući. Takođe, savetuje se da se planiranje puta prilagodi očekivanim gužvama kako bi se izbegle nepotrebne frustracije i vreme provedeno u saobraćajnim zastojima.

Povratak turista sa prvomajskog odmora donosi sa sobom izazove u saobraćaju, a granični prelazi i glavne saobraćajnice su trenutno pod velikim pritiskom. Važno je da putnici budu strpljivi i da prate saobraćajne informacije kako bi sigurno stigli do svojih destinacija.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading