ŠOK CENA PLACA NA DIVČIBARAMA! Ponuda sve iznenadila! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što posebno privlači pažnju je činjenica da se izvor pijaće vode nalazi na samo 20 metara od placeva, što ih čini izuzetno pogodnim za izgradnju vikendica ili drugih objekata.

ŠOK CENA PLACA NA DIVČIBARAMA! Ponuda sve iznenadila! (FOTO)

Foto: Dragan Bosnić

Na internetu se nedavno pojavio oglas koji je izazvao dosta pažnje - tri placa na samo 10 kilometara od Divčibara su ponuđena za prodaju po ceni od neverovatnih 500 evra po aru.

Ova dobra prilika je iznenadila mnoge, pogotovu što prodavac ističe da su placevi izuzetno povoljni zbog svoje lokacije i karakteristika.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

Oglas, placevi, Divčibare

 

U oglasu se ističe da su placevi površine 10, 14 i 36 ari, i da su idealno ravni, sa izlazom na reku. Ono što posebno privlači pažnju je činjenica da se izvor pijaće vode nalazi na samo 20 metara od placeva, što ih čini izuzetno pogodnim za izgradnju vikendica ili drugih objekata.

Divčibare su veoma popularna planinska destinacija, posebno za vreme praznika poput prvomaja i uskršnjih praznika. Dosta ljudi poslednjih godina tamo i zimuje. Imajući u vidu da su kapaciteti smeštaja često popunjeni u ovim periodima, postaje jasno da se ulaganje u nekretnine na ovom području može pokazati kao veoma isplativo poslovno ulaganje.

Gradnja stanova i apartmana za izdavanje je u ekspanziji poslednjih godina, a blizina Beograda i dobar putni pravac dodatno doprinose atraktivnosti ovog područja.


Ova ponuda za placeve na samo 10 kilometara od Divčibara sigurno će privući pažnju mnogih investitora i ljubitelja prirode koji vide potencijal u ovoj prelepoj planinskoj regiji.

Inače, placevi po aru na Divčibarama se prodaju i za četiri hiljada evra.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading