NA "DOBOŠU" I AVION! Lako može postati vaš za MALE PARE već u februaru! Šta sve banke rasprodaju da naplate dugove!

Autor:

Vesti

29.01.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Avion je marke "cesna 202b” ima deset mesta i potpuno je servisiran u avgustu 2018. godine.

NA "DOBOŠU" I AVION! Lako može postati vaš za MALE PARE već u februaru! Šta sve banke rasprodaju da naplate dugove!

Foto: Profimedia, pixabay

Avion "cesna”, drljača sefovska oprema, plastenik, umetnička dela, garderoba, nekretnine, poslovni prostori samo su deo onoga što je ponuđeno na portalu "Doboš”, gde su u ponudi predmeti na javnoj prodaji ili oni vraćeni sa lizinga. 

Avion je marke "cesna 202b” ima deset mesta i potpuno je servisiran u avgustu 2018. godine. U oglasu stoji i to da mu je plovidbena dozvola istekla 2010. godine. Moguće ga je pazariti neposrednom pogodbom.

Pored aviona, oglašena je i drljača čija je vrednost 24.000 dinara. Druga javna prodaja zakazana je za ferbuar. Brenta za struganje drveta i kompletan plastenik deo su ponude ovog portala. Procenjena vrednost brente je 212.000 dinara, a plastenika 410.000, prenosi novosadski Dnevnik.

Na portalu je oglašeno 67 umetničkih slika. Cene su u rasponu od 100 do 4.000 dinara. Kada je reč o nepokretnostima, dostupno ih je 420 nepokretnosti, i u to spadaju stambeni prostor, poslovni objekti, stambeno-poslovni, zemljište, ali i skladišta i garaže.

Odnedavno se oglašavaju i nepokretnosti u Crnoj Gori. Zemljište u Boki Kotorskoj, parcela od 7.222 metra kvadratna je u ponudi za 700.000 evra. Stanovi sa garažom u Budvi takođe su u ponudi, a cena je 1.770 evra po metru kvadratnom.

Najviše oglašenih nepokretnosti je na teritoriji Beograda - 27, dok je u Novom Sadu 10.

U „Dobošu” kažu da se u poslednje vreme sve više prodajna cena približava tržišnoj. U proseku, najduže stoje oglašeni industrijski objekti za specifičnu namenu.

- Prodaje su na portalu oglašavale banke kao poverioci zbog neplaćanja rata kredita koje su klijenti uzimali za kupovinu stanova, kuća i poslovnih objekata, ali i pokretnih stvari, automobila, poljoprivrednih mašina, pa i nameštaja, bele tehnike, video i TV uređaja – pojašnjavaju u "Dobošu”.

Sud, kako dalje kažu, donosi zaključak o prodaji nekretnine kojim se određuju način i uslovi prodaje. Ročište za prodaju nekretnine održava se u sudskoj zgradi, ako sud ne odredi drugačije. Određivanje cene je u skladu sa primenjivim zakonima Republike Srbije.

Cene su različite, pa, primera radi, stan u Petrovaradinu od 43 metra kvadratna se prodaje po početnoj ceni od 47.934 evra.

Najčešće kada je prva prodaja u pitanju, početna cena iznosi 70 ili 60 odsto od procenjene vrednosti, a prilikom druge prodaje, početna cena je 50 ili 30 odsto od procenjene vrednosti.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading