RUSIJA NIŠTA NE BI MOGLA DA URADI DA SE ZARATI OVDE: Predsednik Vučić objasnio geopolitičku situaciju - moramo da se uzdamo u sebe!

Autor:

Vesti

30.12.2022

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se večeras građanima, a glavna tema njegovog obraćanja je situacija na Kosovu i Metohiji.

RUSIJA NIŠTA NE BI MOGLA DA URADI DA SE ZARATI OVDE: Predsednik Vučić objasnio geopolitičku situaciju - moramo da se uzdamo u sebe!

Foto: printskrin/TV Prva

Predsednik je izjavio da se mesecima nije čuo sa ruskim liderom Vladimirom Putinom.

- Sam Peskov je korektno rekao da nismo ništa tražili od Rusije. Zbog toga kažu da smo mi nacisti, a Kurti obnavlja kuću Džaferu Devi. Kurti je lično platio 300.000 evra da se obnovi njegova kuća. Taj mali nacista čezne da bude Enver Hodža i ne sme nikad u oči da me pogleda - kazao je predsednik.

Kaže da se nekim drugima ne isplati da ne čuvaju mir i zato im je lakše da ulože novac u njegovo rušenje.

Vučić se zahvalio Rusiji na podršci teritorijalnom integritetu Srbije.

- Nažalost, geopolitička situacija je takva da možemo da se uzdamo samo u sebe - kazao je Vučić.

Povodom izjave Marije Zaharove da "kompromis Beograda i Prištine uz garancije Zapada teško da se može nazvati održivim", predsednik je rekao da smatra isto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading