OGLASIO SE MINISTAR MOMIROVIĆ: Prohodni autoput Miloš Veliki i Obrenovacki put

Autor:

Vesti

12.12.2021

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović objavio je večeras na svom Tviter nalogu da su auto-put Miloš Veliki i Obrenovački put čisti i prohodni, i apelovao na građane da bez preke potrebe veceras ne kreću na put.

OGLASIO SE MINISTAR MOMIROVIĆ: Prohodni autoput Miloš Veliki i Obrenovacki put

Foto: Tanjug/Zoran Žestić


- I Obrenovački put je čist i prohodan, ali smo svesni da nisu sve saobraćajnice potpuno očišćene. Angažovali smo sve raspoložive kapacitete, naši putari rade 20 sati bez prestanka da bi našim građanima obezbedili čiste puteve - napisao je ministar a u video objavi je još jednom apelovao na sve ljude koji ne moraju, da večeras ne kreću na put.

Naveo je da najveće probleme u saobraćaju stvaraju oni koji se ne pridržavaju propisa i da će inspekcija Ministarstva i saobraćajna policija rigorozno kaznjavati sve vozače koji na put kreću bez obavezne zimske opreme.

- Čistićemo, nećemo stati celu noć - poručio je Momirović u video objavi sa auto-puta Miloš Veliki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

12.12.2021 22:13

Opet je putare iznenadio sneg u decembru. Hoce li iko biti sankcionisan? Cela zemlja je paralisana. Valjda smo ozbiljna zemlja?