ĐILASE, OSTAVI NA MIRU ALEKSANDRA VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU: Dejan Bulatović ućutkao lidera SSP!

Autor:

Vesti

21.10.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je u narodu poznato da svaku rečenicu koju Dragan Đilas "napiše" zapravo je rečenica izašla iz pera jednog od njegovih najpouzdanijih i najpokvarenijih saradnika, koji je i zadužen za dobar deo maligne propagande koju širi Đilas, nisam siguran kome treba odgovoriti na ovu hrpu gebelsovskih bljuvotina i laži.

ĐILASE, OSTAVI NA MIRU ALEKSANDRA VUČIĆA I NJEGOVU PORODICU: Dejan Bulatović ućutkao lidera SSP!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dejan Bulatović, narodni poslanik Srpske napredne stranke, poručio je Draganu Đilasu, lideru SSP, da ostavi porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na miru. 

- No, kako Đilas voli da se kiti tuđim perjem, pa da li je u pitanju moja stranka koju mi je ukrao, ili tuđ tekst koji je potpisao kao svoj, dobro je da se njemu direktno obratim. 

Vidi majstore...
Patološka mržnja koju gajiš prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću narasla je do te mere da si po svim parametrima zreo za stručni  lekarski nadzor, jer je zaista otišlo predaleko. Ti boluješ, a narod Srbije pati od tvog otrova i bezobrazluka - poručio je Bulatović i dodao: 

Foto: Tanjug/AP

Dragan Đilas, lider SSP

- Količina političke prostitucije i bezočnosti koju si na silu ugurao u Narodnu Skupštinu ravno je teškom zločinu. Propaliteti, izdajice, alkoholičari, lažljive političarke sumnjivog morala, a svi oni na čelu sa tobom, prljavim i nezasitim ekstraprofiterom koji je upropastio sve čega se dotakao, ali iz te devastacije izašao "teži" za 619 prijavljenih miliona, plus ko zna koliko stotina miliona za  koja si se verovatno zabrojao, pa zaboravio da prijaviš. Trajno si ostavio gadan ožiljak na licu srpske politike i to ti narod neće ni oprostiti ni zaboraviti. Bivši prijatelju, ili bolje da kažem vlasnice užasnog  političkog profita koji ste pokušali ti i tvoja cirkuska svita da izvučete iz majskih tragedija. Ostaće zauvek zabeleženo da je "Srbija protiv nasilja" nastala i opstala na krilima izjave tvoje Marinike Tepić, koja je rekla da roditelji ubijene dece nemaju tapiju na bol. Monstrumi, kako uopšte živite sami sa sobom tako bezdušni i nakaradni?

Dragane Đilas, ostavi na miru Aleksandra Vučića. Ostavi na miru Danila, Andreja i Vukana Vučića. Okani se Anđelka i Angeline Vučić. Smesta obuzdaj svoje besne psine koji svakodnevno prizivaju nesreću i pozivaju na lišavanje života predsednika države i njegove cele porodice.
Aleksandar Vučić je predsednik legitimno izabran od strane svog naroda koji ga voli i podržava. Da, voli i podržava, ono što ti nikada nećeš više iskusiti. Leči se od mržnje, besa i agresije kojima si inficiran. Ostavi vec jednom Srbiju na miru i ostavi na miru ovaj narod koji voli, podržava i glasa za Aleksandra Vučića jedinog pravog državnika i vodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading