HIT VIDEO! "JA NIKAD U ŽIVOTU PIJANAC NISAM BIO": Ovako je Milenko Jovanov urnisao Ćutu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.10.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vinjak stoji dijagonalno od njega na skupštinskoj klupi, a Ćuta nekome gestikulira i pokazuje da mu ga donese.

HIT VIDEO! "JA NIKAD U ŽIVOTU PIJANAC NISAM BIO": Ovako je Milenko Jovanov urnisao Ćutu! (VIDEO)

Foto: printscreen/tiktok/Milenko Jovanov

Milenko Jovanov, funkcioner SNS, urnisao je samozvanog ekološkog aktivistu Aleksandra Jovanovića Ćutu na društvenim mrežama.

 

@milenko_jovanov 🥃 Ја никад у животу, пијанац нисам био, ал' опила ме твоја лепота, к'о ВИЊАК да сам пио...🫗 #ćuta #vinjak #skupštinasrbije #opozicija ♬ original sound - milenko_jovanov

 

On je čuvenu i smehotresu Ćutinu izjavu iz Skupštine Srbije: "Ja nikad u životu pijanac nisam bio", izrečenu na sednici 30. septembra pretvorio u pravu parodiju, ali i dokazao da Ćuta ipak voli da popije.

Video koji možete pogledati u okviru teksta, počinje Ćutinom izjavom koja je ujedno i početak poznate pesme, a nastavlja se upravo sa njom, a u pozadini se može videti Ćuta kako na jednoj sednici Skupštini pokazuje nekome da mu donese čašicu vinjaka (vinjak je foto montaža).

Vinjak stoji navodno dijagonalno od njega na skupštinskoj klupi, a Ćuta nekome gestikulira i pokazuje da mu ga donese.

- Ovde jednu - govori nekome Ćuta. - Pa tamo gde držim... U šoljici za kafu. Ubi me neka žgaravica - objavio je Jovanov i sve nasmejao.

Vinjak jeste umetnut u video, ali je Jovanovićeva gestikulacija stvarna i on zaista jeste pre nekoliko dana sa nekim ugovarao odlazak na "cugu" tokom Skupštine.

Da je neozbiljan, nezainteresovan, ali i bahat, osim činjenice da mu je flaša draža od goruće teme u Srbiji, projekta Jadar i iskovanja litijuma, govori i da je pre dva dana ometao čak i poslanicu svog poslaničkog kluba. 

Danijela Nestorović, koja je inače ovlašćeni predlagač izmena Zakona o rudarstvu o geološkim istraživanjima, bila je onemogućena da pročita opozicione "argumente" za zabranu kopanja litijuma, jer joj je sve vreme ispred glave Ćuta mahao transparentom "nećete kopati".

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading